Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
pazi cska daje gol sigurno, a ne verujem da ce inter tek tako pustiti da ode bez datog gola, makar im ja bio trener, posle onih 0:1
Bayern - Man.City(zg) 3+
Lyon - Dinamo ZG 1
Real M. - Ajax 1
Man.Utd - Basel 1
Otelul - Benfica 2
To je Liga. Za ostalo ću vidjeti kasnije tj. da li ću sastavljati još jedan.
Ja sam veliki fan Intera,ali ne verujem u dvojku. Ne igraju Stankela,Snajder,Forlan i cini mi se jos neko. A s' obzirom u kakvoj su formi,i kako uvek prolaze jebeno u toj Rusiji ili Ukraini,bice teska dvojka...Moj tip je 2-3 gola... Bice to 1-1,ili 2-1 za nekoga,ali pre ce biti ikscina...
Treba gadjati Napoli 1,mada mi je 1.7 kvota katastrofa mala, bez 2 kvote ne sme tu da se prica nista, al' ajde. Napoli kod kuce dere, Viljareal ne igra nista spec,Kavani i kompanija ce da ih sabiju od kurcevine.
Real-Ajax gg3+,pasce tu 4-5 komata,samo sto su kvote tuzne.
Trabzon-Lil....e nemam pojma da me jebe nek'o 3 dana... Kad god sam odigrao na Turke,kao igraju kod kuce,dobra kvota,naprzice se,oni ga izduvaju samo tako... Ispraticu i ovaj put,ali ne verujem da ce doci.
Bajern-City, moze lagano u 4+...Bajern u top formi,City ima odlicnu ekipu,prstace tu od prvog minuta, bice bar jedan gol iz slobodnjaka i jedno 3-1 za nekoga...
Za Engleze ne znam,njih cu lepo natenane da odmerim i da trazim ko ce kome da jebe majku u prvom poluvremenu...
Batali Napoli 1. Gledao sam ih protiv Fiorentine i bili su očajni...jako slabi. Ako ponove takvu utakmicu moš pičiti 2. slobodno, ali pošto mislim da neće, x je najrealniji.
A za Inter x još veći! Protiv Bolonje sam ih čeko za 5 ljadi a oni igraju ko babe...jedva su pobedili. Forlan baba najveća! xD A realno bez Stankele taj tim je kurac. :D
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5816958-916
Evo mojih ozbiljnosti i sprdnji:
www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-4130105-916
www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8165243-916
www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-2451243-916
Sad malo misljenja:
Mancester - Bazel
Mancester bez najboljih napadaca, dobice sigurno ,al ferguson cuva tim od povreda i verujem da nece igrati tako da samelju bazel vec samo da odrade posao.
Odigrao sam 0-3 gola i mislim da je ovo extra kvota za ovu igru i 95% sam siguran da ce doci. Da imam takav tiket gadjao bih tacan rez 2:0 za utd.
Trabzon - Lil
Ocekujem nereseno sa malo golova, najverovatnije 0 0,al ukoliko neko povede sigurno ce biti 1:1.
Bajern - Siti
Nisam se usudio da gadjam ishod vec golove. Mora i bajern da primi bar jedan,a a posto su u extra formi mogu da daju i 3, tako da ono, kisa golova.
Real - Ajax
Jeste real sigurno jaci,al ajax sigurno nece dozvoliti da ih ponize. Ajax je sa polu rezervnom postavom izasao tventeu sad za vikend,sto znaci da se ostre za real.
Mislim da je ovakva kvota na 0-3 gola prevelika i da mora da se iskoristi.
Napoli - Viljareal
Slazem se sa nekim da nije ovde kec tako lagan.. VIljareal nije uzeo ni bod u prvom kolu sad moraju da se vade, a protiv koga ce nego protiv slabijeg od Bajerna i Sitija.
Navalice ovde i viljareal, i moze vrlo lako goleada da bude.
Lion - Dinamo, sigurna pobeda za lion, al ce ga utrpati i dinamo,al samo da bude 3:1 ili 4:1..
Otelul - Benfika , nesto slicno sto i mancester, nekih 0:2 ili 1:2 mi je ok.
Sto se tice intera nisam ih igrao jer krecu ranije,al gubili su i pre od CSKA, ne vidim zasto ne bi i sad kad su u ocajnoj formi i gori pod nogama.
CSKA - Inter X
Ruje dobre kod kuće,inter bez Snajdera,Stankovića,Mote i Forlana.
Trabzon-Lil 2
Turke je pošteno ukenjalo prvo kolo,Lil i ove sezone igra dobar fudbal,samo što im rezultati izmiču.Ovo je za mene dvojka.
Mančester junajted - Bazel 1
Nema šta da se priča mnogo,neće Englezi zapeti da ih odvale,dobiće ih 2:0 ili 3:0 i to je to.
Ocelul - Benfika 2
Rumuni slabi,Benfika igra jako dobar fudbal i trebali su i Mančestera dobiti.
Bajern - Mančester siti 1
Derbi kola.Bajern u sjajnoj formi,dok Siti posle početnih uništavanja protivnika kao da sve teže dolaze do pobeda.
Napoli - Viljareal 1
I jedni i drugi u žvalavoj formi, kec zbog bolje ekipe koju Napoli ima i domaćeg terena.
Lion - Dinamo 1
Ne verujem da će ovo biti lagana utakmica,nekako mi ovde najviše smrdi iznenađenje.
No,neka bude kec,ipak Lion ima bolju ekipu i kod kuće satiru u domaćoj ligi.
Real - Ajaks 4+
Trener Ajaksa nije normalan ako se budu branili.To je ravno samoubistvu protiv ekipa tipa Reala i Barselone.Očekujem pobedu Reala tipa 3:1 ili 4:1.
Dakle juce je prosla analiza Tavria - Illichivets 4+ kvota 3.45
Za danas imam Afan Lido - Aberystwyth 0-2 kvota 2.00 to je welsanska fudbaska liga.
E sada zasto 0-2? Ove ekipe su se sastale u svojoj karijeri 14 puta, ali zadnji put tek pre 6 godina. Danas posle toliko godina oni ce odigrati svoj prvi duel. Tako da ocekujem mirnu igru, nimalo agresivnu sa minimalnom pobedom jednog od timova ili x sto jos vise verovatnije. Bez obzira na to odnos golova izmedju ovih ekipa bio je 1.40 po utakmici. Afan Lido se nalazi na 8. mestu od 12 timova a Aberystwyth na 10.
Sigurnost je 90% na 0-2
Kvote se krecu negde oko 2.19 3.27 2.87
Srecno!
Sta mislite, moze li Man Utd da krne 2 komada u prvom poluvremenu?
Jebaču,može a i ne mora bit'.
Одиграо сам три тикета, ово је један од њих:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1252-4372498-916
Imam CSKA-Inter na jednom 0-2 a na drugom X,u prevodu sjebaće me na oba sve zvoni.
Al ih pune.. Ja na jednom imam NG na drugom X..
Bayern - Manchester City 1
Napoli - Villarreal 1
Otelul - Benfica 2
Real Madrid - Ajax 3+
Trabzonspor - Lille 2
Sta mislite Lion - Dinamo? Ja kontam keca da stavim.
Ahahahahaha,koje pitanje,pa šta bi drugo stavio?
Можда је вечерас дан да прекинем кладионичарски пос' неиграња. Криво ми што сам спавао до малопре, па не стигох на интер да ставим двојку, саће да се ваде из кризе, нанизаће бар пешес победа са ранијеријем.
даље, сити (ако дакле одем у кладионицу) ћу да пишем двојку, уз гол-гол (ценим негде 1:2). шта курац, ставили квоту преко 3.5 на двојку, што да се не проба, а врло је могуће.
наполи - виљареал х, и то из икса, то је готово сигурица.
и лил негде х-2, очекујем тврду текму, са једним голом
манчестер х-1 (тешко да ће да пробију са бербатовим у првом полувремену, после ће да стисну)
и лион против модрих 1-1.
Evo CSKA se budi lolo
Real jedva dobio dinamo, a ne znam kako igra Lion u zadnje vreme, zato pitam. Kontam da cu odigrati tiket samo golove.
Ja sam iz sprdnje stavio X2, kvota 2.93