Кладионица

1. Koji crni klaver uzme jedan i po šut po utakmici

2. Mislim meni je to igrač za 15+ poena konstantno, samo ga jebu izgleda tamo pa ni trojke ne šutira u onoj meri koliko je u lokomotivi... A JOŠ GA ČUVA DEFANZIVNI SPECIJALAC SIMONOVIĆ, PA NEMOJTE, POJEŠĆE GA SIMON U ODBRANI

3. Ok cujemo se u 13. Min meca kada ce preci granicu klaver

4. Nikolas rekao MINUS a arming i stecan plus. Preocigledno je koga cu poslusati xd

5. Šalu na stranu, ako se ne varam, klaver nas je mnogo mnogo punio dok je bio u lokomotivi, ali sad... Pa mogao bi, igrao bih ga na nekom tiketu sig, naročito jer očekujem da on igra i na 4 u niskoj petorci barse koje će biti bar jedno 25 minuta.

6. Pap zvezda dva i minus ti je 3,8

7. Navaro ako je na 7.5 i dalje je solidan minus. Pa i na 6.5 može. Spor je, ne igra puno, slabije šutira i za tri i za dva nego ranije, ne izvlači ne znam koliko faulova pa da ima i neku gomilu bacanja, prodora se plaši izgleda zbog starosti, lak zalogaj za branka i đenku.

8. Nemaze u maxbetu igrac i utakmica jbg

Naginjem na ovo psetovo najvise jer sam alav lolo

9. Klaver nam dao bar 15-ak poena u Pioniru kad je gostovao s Lokomotivom. Najgore branimo četvorku od svih pozicija. Ne igraju Doelman, Tomić, Faverani. Ko će, ako neće on? Kad, ako ne sad?

Inače, moram u grad i jako se jedim što neću moći da gledam...

10. Kako to misliš najgore branimo četvorku kad tu dosta vremena simon provodi?

Edit: Bokser je xd

11. Stevice, cenim da si sa sela pa ideš u grad po metalni lavor za tv antenu.

12. Jer nemoguće je da neko ide u grad, provod, u 20h jbt. Neka mlekoteka jebena, sta? Gde ides, reci mi, reci.

13. šta te boli kurac

14. mnogo si nevaspitan

15. Stvarno bre Stevice, pa znaš valjda da u 20h nema žive duše u gradu i da su svi kod kuće.

16. Ipak hanter ide na birča, šanse za plus padaju ispod 36%

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.