čekam tajusa skokove, lik prvo hvata loptu pa je ispušta i ode mu u aut, sledeći napad vilbekin roka trojku, promašuje i u trenutku dok lopta leti ka tajusu čuje se sirena za kraj ahahah kakav nelol
ali dobro, bar će mi onaj fudbal proći a to znači polivanje po arminu što uvek pre prihvatam nego pogadjanje bilo kakvog tiketa
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pratim, ali nisam tipovao ništa od Indijan Velsa.. Zbog kiše verovatno
Pa vrati Hajnsa čoveče božji
Ja rekoh da ce srbija da ga izduva veceras
I onda uđe i dobije četvrti faul posle 3 sekunde u igri pa da
8.5?
Ma na 9.5 sam ga hvatao nema od toga ništa
A nema ni od lengforda, jebem li mu i oca i majku mislim da ga nijednom nisam uhvatio ove godine osim prvu protiv zvezde kad me usralo da utera u plus
mislim da ce vucic po granici 52.9 doci MINUS
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3796#post_3738464
Solidan tiket :)
Biće biće bolje :)))
Pa kad je neznalica jebena jos ja uzeo langforda dodao na psov umesto hendikepa cska cccccccccccccc
Ma šalim se, Šomi, stavio bih ga ja svakako, ali plot twist je da je on stavio meni
Bravo ps, izgleda da Turci dolaze 2-1
čekam tajusa skokove, lik prvo hvata loptu pa je ispušta i ode mu u aut, sledeći napad vilbekin roka trojku, promašuje i u trenutku dok lopta leti ka tajusu čuje se sirena za kraj ahahah kakav nelol
ali dobro, bar će mi onaj fudbal proći a to znači polivanje po arminu što uvek pre prihvatam nego pogadjanje bilo kakvog tiketa
i koji je kurac plajsu jebenom oladi malo batke
Hahah batke, najjači južnjački izraz, jači od buraz,bratunga, burazengijo, tebra, bro zajedno. BATKE
Iz dva u jedan sto posto koja sam budala makar 500 sam trebao da stavim
Batke nema jebene veze sa jugom, mozda u nekoj izolovanoj palanci samo.
Ajde vonamejker lepotane jos 5 asistencija XD
Ozb mi dajte kvotu 3 ako imate za veceras.
Zvezda 2?