Кладионица

1. Shomy23
    hvala prijatelju dragi, znam da smo par puta imali nesuglasice ali ja bih voleo da to stavimo na stranu i da jedno drugom pružimo ruke prijateljstva i da zajedno nastavimo brže, jače i bolje

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/008/910/ultra-gay.png

2. Jevem ti barsu sakatu u picku pa koji put ove godine majkuni
    Barsa, opalio nba i bejzbol(tu si pare samo 2 ishoda lec il dvojka) i evo na isti kurac se vratih

3. Ja tebe ne mogu da ispratim ostr. Kad si paoz kad si pao na jednu, sta si uopste odigrao... Kazes prosao u 15. minutu na kraju ipak pao.. o.O

4. Haha pa prosao vitese u 15. Njih sam da daju 2gola
    A jbg ne znam ni sam evo me vracam se gajbi vadim iz dzepa tikete iz balkana pina planetwina i mocarta plus sam na karticu stavio hah

5. angeliki kerber slika na rezultati.com odlicna ja reko al je dobra picka kad na guglu i nije bas al vidi se da tristan avetinja ima pravi info stvarno izgleda ko da ga pusi samo tako

6. Papetmaster hteo sam te pozvati da ti ispricam jedan vic ako nisi u guzvi? Xd

7. jebem li joj majku u picku ima 4:1 i svoj servis i evo 4:4 i protivnica servis a ja ponovio 1i prvi set 8-10 pa kurve dokle kurve da me jebete

8. Ma dobice 6:4 lagano opusti se

9. oce kurac 4:5 sad nek dobije ova druga jebe mi se ajde

10. a sad cuvas svoj servis kurvice MRS mislim sitno sam al nemam da cukam sad zmijice za 50 miliona

11. Brt lepo sam ti rekao da zeni ne verujes ni kad place, zasto bi joj verovao da ce pobediti u teniskom mecu? Pa tu lagano moze da se desi da joj je na 4:1 rekla da ima ispucale krajeve i ova pala u depresiju nemoj to brt

12. Kad se radi, onda se i stvara, shvatićete jednog dana.

13. Boh aj kad naidjes banuj debilka poceo je da smara solidno

14. sreo nekog drugara kod klajdze, rece mi da je lik odigrao partizan i real 1x.soma evra uleteo.legendarno kladjenje na kvotu 1.07.toliko je bilo na partizan
    elem,partizanu svaka cast.ovo turci nisu radili u najjacim danima.

15. Sutra se mora probati i zvezda prelaz isto jbg

16. a realno.
    mozda nam je i cilj da nas izbace na koju godinu.te hoce ,te nece,pa preuzeli nasi da to sjebu.ne mogu navijaci toliko drugih pobiti i biti se toliko u dugovima koliko se moze ovako ocigldno namestati.
    onda i vosa prelaz.neko ce 7 +.

17. Reci ceo zivot mastas da postanes fudbaler, vredno treniras, ustajes rano lezes rano, ne pijes ne pusis, konacno zaigras za klub za koji navijas i onda vidis u kakav si se odvratni mulj uvalio, ako imas obraza pocne da ti se povraca, mada nije kao da u dubini duse nisi znao da ce biti tako..

18. I onda jos kenjaju klincu od 18god koji zapravo i moze da napravi neku karijeru zasto je otisao u pistoeze ili hetafe STO NIJE OSTAO DA SE IZGRADI KAO IGRAC I OSTAVI TRAG U SRPSKOM FUDBALU I KLUBU KOJI VOLI mrs bre u kurac lopine bez obraza

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.