Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
sve to sto si nabrojao i nemaju ni kinte da ti daju,jebavas se busom u popodnevnom spicu da dojes na tekmu.trazis kintu,a oni ti kazu uplati soma evra na 2-1.nemoj vise,bice sumnjivo.reseno par meseci sto se tice plata.ukoliko nemas soma evra da uletis,ja ti pozajmim,pa mi vratis 3.jebi ga,moram i ja nesto da zaradim.
I kako onda covek da ne pije i ljute rane na splavovima ne lijeci :(
hahah jest bogami
kemba, ajzea, džordž, indijana, boston, sve plusevi
boston je tim o boze ko sve igra nba ovih dana -_-
mirotica izdajicu zaklati 0-6 samo me on jebe na tiketu za ovu utakmicu KOPILE
Koliko me je puta Vucevic zaklao, ispada da nas ti nasi majmuni kolju ko da smo tudji
Mene jokic usta ga jebem
Makaronca dragic hahaha KLADIMO SE NA DOMACE
Haaha joj reci da imas Jokicev br pa kao e brt dal da te igram veceras minus, kao ma moze brate kad doguram do 15p napravicu dve tehnicke
Ma da, kaze ti trazi slobodnu igru za 15p 11as 14sk i dve tehnicke haha
Evo ga mirotić armine, dao poen
Hahahaah opet jebes armina vidim
Problemi sa novcem bili bi proslost :((
A dobro brt i put od hiljadu milja se započinje jednim korakom ;)
ma jebe mi se za 50din je tiket nego kvota 70 odigrao sam sve u ponudi za ovu utakmicu i majmun da me jebe pih
Hahaha pa brate nekad uzmes jednu utakmicu i analiziras je vidis i ko ne igra i mecapove i ko igra kakvu odbranu i procenis jednog igraca i naravno padnes kako si uopste mislio da pogodis sve igrace na jednoj tekmi? Da nisi i konacan ishod i poene kombinaciju odigrao?
Ma uzmem tako kad je neka tekma ranije opalim sve da bih pratio cisto onako
Jesam cikago i manje
Isterace i batler preko evo ok bolje i tako
е брате овај армин или нас навлачи на неке глупости да бацамо паре, или нас сталном кукњавом навлачи да га сажаљевамо ту, и таман се онако разнежим, жао ми човека колико грца у глибу и муљу, пустим и сузу једну мушку, и он онда каже "ма јок то је тикет од 50 динара"...
мрш бре у пичку материну па зашта те ја жалим овде за 50 динара одјеби бре барабо једна