Кладионица

1. Hahahaha ok brt evo ja navijam AJDE MIROTICU MAJKU LI TI JEBEM GLUPU

2. Rokno sam cikago indijanu i boston na live za sve a to sve je mocnih 1900din nemam vise zivaca mrzi me da se kladim vise ozb

3. Pa imam na drugom tiketu samo cikago ovo je za pracenje jebeno dok ne krenh ove u 1

4. Au druze, na nekoj skali zavisnosti gde su himalaji maksimum ti si negde K2 a ja mozda homoljske planine :/

5. само се ти теши да си хомољске планине и да ниси у најмању руку кавказ

6. Ja sam mislio da sam kilimandzaro ali posle poslednjih 10-15 dana sam srecan sto sam shvatio da sam neki roki mauntiz samo xd

7. I batumu jebem mamu u picku

8. мени је заправо довољно да ако се не кладим дођем овде и видим како арминг пљује редом све играче и пичкара и онда осетим ту негативну емоцију која би ме пратила да сам одиграо тикет и заправо ми то помаже да преболим период апстиненције.

хвала ти арминг, хвала пријатељу, за све што чиниш за нас тако несебично, хвала!

9. Bio sam kavkaz sig, sad laganica, do kraja godine nadam se Kosmaj(ac)

10. Ja sam Kukavica.

Kontate, jer su mi mali ulozi :)))

11. thilmo ne stigne da uplati ali bi bio sig na nivou nekog brega od 180m

12. Al bi dobro bilo da nokautirajh batuma a kemba popizdi da osveti prijatelja lelee

13. Ahah shomy to je to

14. Kemba jos 10 poena, batum da umre pomolite sr za brata

15. A glrdaj. Cikago mrtvi 9:0 seriju za minut pustili

16. Haha ne mogu da verujem pa ovima ne treba u zivotu a cikago se bori za plej of lazi druze lazii

17. Kakav imbecil mirota

Edit

I
    Vejd

18. Jevem mu mater u picku

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.