Mora batler za 3 sad za pobedu ajdeeee
Koja smejurija i opet vejd unistio me ovr godine
Bejzbol ako me ne povadi kurcina
To je to
Prvi kos sarlota u drugom dao batum haha Edit: sipa batum mamu mu jebem
Pa tu imam cikago neka sipa slobodno
Vajtsajd 10 u prvoj ok laku noc sviraci
ма полако с вајтсајдом батке ;)
Sta ce djeca sutra jesti aleksandre
O jbmti sad se setih isto kad me je karao vajtsajt i isto si me i ti podjebavao joj aleksandre
Sad cu da se pravim da navijam za plus vajtsajda da prevarim sudbinu kletu nece nista vise dati
Lepo je krenulo cekam jos vajtsajda za pare dao 10 u prvoj ako ne predje e pa ne znam onda stvarno, ajde momce donesi mi pare
хахах иста оваква ситуација је била сећам се и ја, само нисам био сигуран јесам ли ја чекао минус или ти, па не знам ко је кога ту јеб'о :)
Isto je izdominirao u prvoj ovako popisao me cc Evo ga vec ulazi pre svih prvotimaca dace mu 40min vcrs prosek mubje 12 sutrva po mecu, u poslednjih 5 meceva i manje oko 10 a sad sutnuo vec 8 u prvoj pa jebate bog u picku
https://media.giphy.com/media/HBzFMuxJxHi9O/giphy.gif
Jos poen maleni ajde pa da idem u picku materinu vise
I povredi se kemba a još dva poena mu fale mrš majku vam jebem
Pa sto ga nisi minus igrao sad bi dobio pare e jesi glup
Idi igraj bejzbol gubitniče
Želeo bih da te zaboravim
Da sve prođe ko jesenje kiše
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Mora batler za 3 sad za pobedu ajdeeee
Koja smejurija i opet vejd unistio me ovr godine
Bejzbol ako me ne povadi kurcina
To je to
Prvi kos sarlota u drugom dao batum haha
Edit: sipa batum mamu mu jebem
Pa tu imam cikago neka sipa slobodno
Vajtsajd 10 u prvoj ok laku noc sviraci
ма полако с вајтсајдом батке ;)
Sta ce djeca sutra jesti aleksandre
O jbmti sad se setih isto kad me je karao vajtsajt i isto si me i ti podjebavao joj aleksandre
Sad cu da se pravim da navijam za plus vajtsajda da prevarim sudbinu kletu nece nista vise dati
Lepo je krenulo cekam jos vajtsajda za pare dao 10 u prvoj ako ne predje e pa ne znam onda stvarno, ajde momce donesi mi pare
хахах иста оваква ситуација је била сећам се и ја, само нисам био сигуран јесам ли ја чекао минус или ти, па не знам ко је кога ту јеб'о :)
Isto je izdominirao u prvoj ovako popisao me cc
Evo ga vec ulazi pre svih prvotimaca dace mu 40min vcrs prosek mubje 12 sutrva po mecu, u poslednjih 5 meceva i manje oko 10 a sad sutnuo vec 8 u prvoj pa jebate bog u picku
https://media.giphy.com/media/HBzFMuxJxHi9O/giphy.gif
Jos poen maleni ajde pa da idem u picku materinu vise
I povredi se kemba a još dva poena mu fale mrš majku vam jebem
Pa sto ga nisi minus igrao sad bi dobio pare e jesi glup
Idi igraj bejzbol gubitniče
Želeo bih da te zaboravim
Da sve prođe ko jesenje kiše