Кладионица

1. која је граница, мулосх?

2. Tako bre izvedi debila da se makar ne nerviram sto promasuje...

3. Popio sam andol ne pomaze puca glava jebeno unistavam se majke mi

4. Izvuci ce te produzetak somi

5. ma 225.5 nema ništa, u mocartu 214.5 trenutno

6. па луде су екипе, може да се деси, јбг

7. мислим денвер ако се распуца и вестбрук полуди може онда

8. Na početku četvrte bilo 230.5 u Mocartu, posle 5 minuta 213.5 hahaha

9. не знам гледате ли али колико је добра ова црнкиња на трибини што дели поклоне навијачима на тајмаутима, пребија јебемти

10. Gasol 11 ajde uterah jos 8 ublazi mi bol ionako sam fazon 0,1 ispod povracaja novca

11. Tako bre izvedi debila da se makar ne nerviram sto promasuje...

pre 8 minuta

Pa naravno da ga je vratio da promasi trojku mrs bre crnci muka mi vas je

12. Evo jokić izadje a zašto na jednu jebeno večno

13. Zato sto si ona plava iz ranca prokletih

14. како сад шоми плава зар нисам ја она плава?

леп тикет баш, јбг. само како теби мало укупно поена 205.5, а армину 213.5 није ми јасно никако

15. арминг почео и границе да измишља, биће да је то.

изијем измишља играче, арминг тикете и границе...

16. JE L VIDIS DA JE MANJA KVOTA ZNACI MANJU GRANICU JE UZEO ALEKSANDRE

17. па видим али видим и да је разлика између његове и твоје границе 8 поена, где то има а да је квота за 0,25 нижа да и ја играм?

18. измислио си, јасно ми је.

19. A da, somi je cana fontana

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.