Кладионица

1. Sad ce produzetak za canu fontanu vestbruk je onaj kuca njen

2. hahah pa hoće produžetak naravno kad sam igrao u mocartu

3. стварно арминг дај да видимо тај тикет, немогуће да је мало укупно поена за 8 мање од регуларне границе, а обојица сте играли у моцарту, нешто ти ту не штима.

океј да је 3 као и увек, 'ајде да се мрднула граница па и да је 4, па и 5 може, али 8 брате... добро, нема везе, ћути боље јбг.

4. E sad nam dolazi sve na naplatu ps steta sto ovaj drugi majmun nije igrao nista a zna da podjebava

5. Moze i 6 da bude vidjao sam i to

6. Ajao sladja je ova naplata nego tiket da je usao

7. па може и 6 добро кад је нека лудачка утакмица типа хјустон - денвер, па буде и више од 3 ок, али 8 брате... баш ту нешто не штима, погубио се у лагању.

8. ahahha ma ja sam od petka u plusu 1200 dinara, koliko si ti u plusu majmune?

9. BATKE DA NE ZNAJDES MOZDA KOLKU POENI DADOSE DENVER SAMO TAJ GI CEKAM

http://s3.crackedcdn.com/articleimages/wong/idioms/rain2.jpg

10. Hahahahah dobise ih jebeno

11. vestbruk jebeni roknu trojku sa 9 metara

12. какав кош вестбрука за победу и дефинитивно избацивање денвера, свака част вестбруче.

арминг ћути сад као пичка кад сам га ухватио у лагању, хахах, то је тај напредњачки дух

13. Dobi oklahoma jebeno i to sam pao onda ihaa ha hahaah evo stize coa slika sad cu da se jebem sa skrinsotovima i imgurom jebem li ti sisu

14. ajde pokaži te djačke tikete sa ulogom od 25 dinara

15. добро не мораш хахахах само провоцирам курвински мада стварно ту нешто не штима џд

едит: ма шта једем говна добро 'ајде чекамо не мораш улог мене то не интересује уопште, и кад је 600 динара добитак рећи ћу браво, само нека се јебе кладионица.

16. A zasto mislis da za hju-den moze a okl-den ne moze?

17. није то окл-ден псето него атл-кли

18. EVO ALEKSANDRE USTA TE JEBEM JE L 213,5 MRTVO JESTE
    http://i.imgur.com/3bk8DUP.png

19. Ja da sam pametan da posle ovoga veceras ne udjem vise u kladionicu jbg

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.