Pa trazio sam ovog pokislog psa jebenog necu to da mi ostaje haha
Kilograme pvt u vezi one dojave ;)
брате па тебе су ту сјебали нешто чуј 8 разлике између регуларног и малог броја поена
питај их да ти пониште тај пар, гарант су се нешто прешли у рачуну
A jeste cudnu u kurac sad proveravam lejkersi minesota granica 219,5 pa je opet smanjena samo 214,5 ova moja granica je svuda bila a somijevu treba istraziti sve ga oce jebeno i kvote i utakmice al dzaba kad ne zna
koliko si u plusu od petka armine, nisi mi odgovorio kad sam te pitao maločas?
U plusu sam 1201din zahvaljujuci tiketu koji kacim cim mi se napuni telefon
Hahahaha
hahahhah da da malo sutra možda ;)
na 40% ti je baterija majmune koga lažeš
папет детаљан одговор на пвт за ону дојаву, ипак је у среду ваљда, сад сам га звао, тако ми рече
Ne da mi skrinsot ispod 75% baterije
Shomy23
na 40% ti je baterija majmune koga lažeš
ааахахахахахх
HAHA glupi android
Sad racunam jebeno 4 hiljade ne racunajuci dobitke mrtve sa ona 2, gde odose pare boga pitaj nijedan nisam preko 500din jbt tacno me jebu ovi mali moram svaki dogadjaj u svakom delu dana da ispratim pa makar sa 50 kinti jebem ti kurac imam sad 250din u dzepu sutra vadjenje da imam da ispostujem nba do cetvrtka a od velikog petka bataljujem
ја сам сваки пут ту око ускрса узимао добре паре, па већ три године узастопно сигурно, да ли у суботу, да ли баш за ускрс у недељу, углавном морам да испоштујем традицију
1600 od petka uvece samo na pilicarenje kad mi je dosadno ili jurim neki kurac to moram preko akaunta jer me je sramota ovako hah a u papiru bolje je sto bacam odma da se ne bih smorio ko kurton ovako u nedelju uvece kad pogledam sta radim
http://image.prntscr.com/image/51c9d239529f4b3f9bffee4b755accb8.png
Pratim niki cim prodju ove kurve u 11
Hahaha arming nastavlja jako i u glavu
haha što ulaziš incognito brate, jel ti roditelji proveravaju history