Кладионица

1. Buri evo ti Šamrok- Drogeda na 3+ kvota 1,5

2. Cesena-Chievo X za 100 eura

3. L@ki

Ево га мој

Јунајтед - Норич 1 (дошло)
    Звезда - Раднички Х2
    Војводина - Партизан 2
    Рома - Аталанта 1
    Мериехам - Хелсинки 2
    Хелсинборг - Норкопинг 1
    Удинезе - Болоња 1

квота 47.37

pre 16 sati

Ајмо Скандинавци и Жабари!

4. ma nisu ovo moji tiketi, samo sam zadivljen šta čoek ubode... neki sa rezultati.com

5. Лаки, свака част за Звезду и Партизан. Ја нашу лигу не играм већ годинама али како си га убo'о...

6. Ајмо Скандинавци и Жабари!

Brate ti i ovde JEBEŠ :)

7. Ja mećala:

Zvijezda - Borac 2
    Bolton - Chelsea 3+
    Tottenham - Arsenal 3+
    Groningen - Ajax 3+
    Hamburg - Schalke 2

19.78

8. Cesena-Chievo X za 100 eura

Pa stavi...

Ja juce padoh dobrano,nesto je doslo,nesto nije,ali gadjam sve kvote preko 2,jer ne mogu se nerviram da padam u 90 na 1.10...

Za danas sam odigrao...

Totem-Arsenal gg3+
    Not. F-Birm gg
    Hanover-Werder 4+
    Anzi-Lokomotiva 1
    Atletiko M.-Sevilja 1&2-3
    Birsot-Briz gg3+
    Samrok-Drogeda 1&4+.... Na 120 din,36 hilljada...

A na drugom

Cezena-Chievo 1
    Svonsi-Stouk 1
    Groningen-Ajaks 2&3+
    Lerija-Braga 2
    Genk-Anderleht 2
    Espanjol-Real 2-3.... na 50 din,6000....

Ne zanosim se da ce proci tiketi,ali ce bar 70 posto od ovoga doci,samo sto ne znam da uklopim ja to lepo... :)

9. е саћу да вам испричам шта ми се деси у петак.
    баталио ја кладионицу оно раније, кацам пао на лацио против васлуиа (знам, знам, ко игра на лацио, паре је бацио), и решим у петак да одем да млатнем два тикета. један паднем брзо, до полувремена, а други одиграм:
    амиен х-х
    монако п2+
    хераклес ДП 1 (ушло у 92. минуту)
    бохемианс пх
    лимерик х-2
    и (мртви) штутгарт 0-1 гол.
    квота 1330, уплата педесет. и падох на штутгарт, дете им јебем немачко, морали су да дају тај други гол, иако су водили.
    но, сад ме занима, пошто ја са тим тикетом не могу ни дупе да обришем (игран је у миленијум кладионици, па је као рачун, и уз то је онај глатки папир, лолоол), да л' ја могу да узмем макар неку кинту ако сам пао на једну (као у моцарту на пример)? зна ли ико?

10. To mozes samo kada igras sistem ja mislim.

11. нее, не, у моцарту и понеким кладионицама се узима нешто симболично (рецимо, пао сам на тај штутгарт усрани, и укупна квота ми се дели са том (3.1), и ако је онда већа од 100, дају ти 10*улог, или тако нешто. само ме занима зна ли ико важи ли то и у миленијуму.

12. Aјмо данас Лацио да не изненади и биће опааааа.

13. Seltik 2
    Olimpiakos 1
    Palermo 1
    PSV 3+
    Čelzi 2

14. @aleksandarkg Ne kladim se u milenijumu, tako da ne znam.

15. Seltik 2
    Olimpiakos 1
    Palermo 1
    PSV 3+
    Čelzi 2

Nabijem na kurac mrtvi Seltik. Dobili crveni i gube 2:0. Kako je krenulo ostalo izgleda da će samo oni da me obore. I kurac će titulu da uzmu sa ovolikim zaostatkom u odnosu na Rendžerse.

16. Уништише ме Швеђани 500 им мајки јебем .....

17. A prepisa od tebe Udineze, reko i ja malo da jebem, šveđane nisam.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.