Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
monako na svom terenu ima skor u poslednje 23 tekme 20-1-2. od ta dva poraza je jedan u kupu,a neresena u ligi sampion.od tih 20 pobeda je samo jedna bila da su dali samo jedan gol.sve ostale 2+ domacin.
kapiram 1x 2+ kao nesto izvesno.1.75 kvota
hahah
Najteže mi pada kad se kladim na neku ekipu i ona gubi pa stiže i onda joj neki Cipser sašije 6 poena na putu ka svom rekordu od 14 poena i onako udara se u grudi jeeeeeeeeaaaa tako je bre
Jedan jebeni gem nije uzeo u celom setu lopez mrtvi mrtvak pa dokle vise bre ove lazi pa sta ja da radim sa ovim govnima bre
U mozzartu 1x na monako 1.56, a 1x&2+ 1.5 o.O
Juve 0-2 2.9
Vredi probati svakako
Pa to im neki bag brt, nemaze tako
Ja imao juve 0-2 na tiketu sa bajern x-2 i monako gg4+ i lesterom x-1 na sta sam i popusio
Probacu juve tacan rez 0:1 tako nesto cenim, jedan beg dibalice u 75-om kad pike ode napred da bunare na njega
Ertel 12.5-
Pol 9.5-
Rudi 7.5-
Žižić 8.5-
Hanter skokovi 5.5-
Printezis 14.5+
Danston 10.5+
Braun skokovi 5.5+
Spanulis asist. 6.5+
Rendolf 11.5+
Ajon skokovi 5.5+
Somi, jedno pitanje: jel ove skokove ubacujes samo jer ne znas sta jos da stavis a mala ti kvota pa kao aj ove umanjene na skokove da stavim to bi trebalo da dodje?
Svaki moj tip je stručno analiziran prijatelju dragi. Volim skokove igrati jer mi je zanimljivo za praćenje, a i prolaze mi češće nego poeni.
A to da cesce prolaze to sam video xd na judoa 1,6 juce na vise od 7,5 on momcina imao dva i dikson i bogdan su imali vise haha
Seti se Vestbruka od preksinoć brt xd
псето, да ли си ти сигуран да у пинбету за оне кошаркашке комбинације типа 1и-/1и+ важе продужеци? да ли је исто са хендикеп кецом и плус/минус поенима, као у сокеру?
A sto to radis somi brate napaceni?
Siguran sam brt, cim stavis poene odmah vaze i produzeci. Pa kacio sam print pravilnika jebote sta ima sigurnije od toga
U pinu i u lajvu nema iksa sto je do jaja kad branis tiket
у пинбету 1хи2+ на монако 1.82, у моцарту 1.5, па најговњивија, кажем ја. а свакако сам кренуо до моцарта, а пинбет одмах поред, ко им јебе матер, нећу им ни ући више у кладионицу.
Brt to je bag neki jer im je samo 1X vise od 1,5 nasao je papetmaster vec tu zackoljicu na prosloj strani valjda
bila 1.75 u mocartu.i u maxbetu isto toliko.u balkanu 1.73.
bas se propederisao mocart generalno.jedu govna sa kvotama.
да да видео сам да сте писали, али свакако и даље стоји на сајту, дешавало им се то и раније, и тако регуларно стоји, без исправљања.
за све што сам данас хтео да играм пинбет има боље квоте, буквално за сваку од 5 утакмица.