U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Meni se juce desilo u mozzartu da su permutovali kvote na tenisu lajv, dali kvotu 2.65 na ovog sto servira.
http://i.imgur.com/KYy10l2.jpg
Mocart je kurac ali navika jebena. Maxbet ima mnogo bolje kvote.
Mozzartov sajt mi je mnogo ljubazniji, a i navika sto kazes. Maxbetov em sto je prespor em ko da ga je Mitar Miric dizajnirao.
Pinbet:
Barselona 1i0-3
Monako 1xi2+
Olimpijakos 1i- (151.5)
Vonamejker 16.5 -
Spanulis 13.5 -
Hanikat 7.5 -
Na 200 dinara - dvajes 'iljada.
Jeste dobar mocartov sajt, ni na jednom drugom se ne snalazim uopste
Ali da su govna to stoji. I lopovcine sto je jos gore kad mi vrti verifikaciju pa obori kvotu jebo bi mu komplet familiju. Soker me nervira jer je bas presirotinjska kladza, kad vidis ko je unutra sve ti je jasno. Jedino sto radi neka klinka bas dobra i lozi se na mene opasno. U maxbet ovaj u kraju ne idem jer radi bivsa onaj kod arene mi je do jaja. Pinbet mi je nekako olraund bas, gotivim ih.
A i ono, kad kazes JEBI MOZZARTA nekako je slikovitije od jebanja pinbeta ili maxbeta itd
Mada ne znam da li bi ostale kladze dopustile bez obaranja kvota uplatu na dva igraca NBA 15k. U mozzartu moze.
Drug tako jednom u maxbetu hteo 5k na dva igraca digli mu granice za poen i dali kvote 1.75. E sad da li je u medjuvremenu dok je otisao do lokala pala kvota pa zato, nzm...
Verovatno zato, ja u pinu lagano stavljam po 20k nikad mi problem nisu napravili. Verifikuje malo al jbg ok je to tridesetak sekundi
Ne znam za pin, ovo je u maxbetu bilo. U NS ima fazon 3 pinna i 2 sokera pa mi nikad nije usput. Maxbet na svakih 300 metara
Pa i u maxbetu sam bacao po stotku jbg nista ni ne pitaju samo otkucaju kvotu 10,5 sta
Ali se slazem za ovo jebi mocarta, najljepse zvuci
Pa šta ja sad da radim kad večeras prođe tiket u pinnbet-u, da vičem JEBI KOMŠIJU MOCARTA AAAA pošto lepše zvuči, a lokali su jedan do drugog pa kao komšije kapirate xd
E pa tu je fora ps. Na kvotu 10 ce dati svi al pitanje je hoce li na sing ili dubl.
A mislis da nisam igrao u lajvu na 1,85 npr? Ili 1,6 sto da ne
dobro
Pa nije dobro sada kako dobro kazi ok ps brate moj mali napaceni u pravu si eto to kazi
Pa ne, ne razumemo se ocigledno. I lajvu ti je ta kvota koja je mogu samo da odobre i neodobre. A ako pre utakmice ulegnes onda mogu da menjaju kvote.
Ma nisu mi ni to smanjivali sto posto samo ne mogu sada bas primera da se setim