Juce sam stavio tikete u drugi dzep i zamalo da prodje narodni 8k, danas sam ponovio taj dzep plus sam drugacije savio tikete, ako danas ne udje e pa ne znam
Ipak nije zvanicno jebem ih usta, ali nije bio na shootaroundu sto uglavnom znaci da ne igra a i sto bi se cimao protiv ovih, ja sam i bez ove informacije karija opalio
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Juce sam stavio tikete u drugi dzep i zamalo da prodje narodni 8k, danas sam ponovio taj dzep plus sam drugacije savio tikete, ako danas ne udje e pa ne znam
Gde mali udje, uso je :D
Hahaha
Ne igra durent udrite dok je vreme
Ipak nije zvanicno jebem ih usta, ali nije bio na shootaroundu sto uglavnom znaci da ne igra a i sto bi se cimao protiv ovih, ja sam i bez ove informacije karija opalio
Jebeni hanikat, mrtvak, imao bi 1 poen da sam ga igrao +, i to uz šut 0/5 iz igre
Ajde umukni majmune dezinformacionistički
Jebo te agravanis više debilu, vrati printezisa
Dabogda nogu slomio princezis
Ma važi, izađe smrdljivko za nepunih 10 minuta na 10 poena, ma naravno bre. I to uz 0/3 mislim za tri poena, mrš mater ti jebem
Vidi ertela govnara mrš sve ti jebem
Samo danstona uzmem od jebenog somija i samo me to jebe
Ma uzmeš ti moj kurac
Samo to uzme i to ga jebe xd
Uništi me Ertel
muka mi je od kladionice jebene
Uvek mozes kod armina i mene u firmu ako ti treba novatz :)
Da ne dodje do zabune neces raditi U FIRMI, posao ukljucuje tunele i opticke kablove
Jedan od dva druga followera je za Uskrs na zmijici uzeo 120000 rsd, mislio sam da bi voleo znati Armine, verujem da tvojih zasluga tu ima
Znaci ima nade za napacene duse