Кладионица

1. Ertel 12.5-
    Pol 9.5-
    Rudi 7.5-
    Žižić 8.5-
    Hanter skokovi 5.5-

Samo Ertel mrtvak majku mu jebem, obara me 15.put

2. Bogdanovic 10,5 under... Oubre i Otto Porter imaju prednost i vecu minutazu, valjda ostaje u minusu
    Howard 13,5 under... Atlanta igra small ball dosta sa Millsapom i Muscalom na petici, meni dosta za under

3. Ja odigrao vasington fiks, ostala dva favorita mali hendikep, srodera i gordona pluseve i minus na oladipa

Hteo sam hauarda pa ne znam sto nisam iz istog razloga koji je kolega iznad naveo plus gortat

4. <<<FUDBAL -PRVA LIGA SRBIJE>>>

Obavestenje:
    Polako se priblizava ovaj vikend gde vec vidim par zanimljivih predloga za veci ulog. Medjutim, razlog ovog posta je drugacije svrhe.
    Za 3 kola sledi nam jedan mec gde je vec NAMESTEN krajnji ishod tog meca. Samo se iskreno nadam pocetnoj dobroj kvoti, da kladionice nece izvaliti i da dozvole naravno Vecu svotu novca da se uplati

5. ух, већ ми се ЗНОЈЕ ДЛАНОВИ

6. <<<FUDBAL -PRVA LIGA GRČKE>>>

Obavestenje:
    Polako se priblizava ovaj vikend gde vec vidim par zanimljivih predloga za veci ulog. Medjutim, razlog ovog posta je drugacije svrhe.
    Za 3 kola sledi nam jedan mec gde je vec NAMESTEN krajnji ishod tog meca. Samo se iskreno nadam pocetnoj dobroj kvoti, da kladionice nece izvaliti i da dozvole naravno Vecu svotu novca da se uplati

https://media.giphy.com/media/3oEduJwyGYT5JeWize/giphy.gif

7. Hahaha odakle bre ovi gifovi

8. Mislio sam da je slika al sam se izvrnuo kad je poceo da rezi ha, ha, ha

9. Oto porter odma 2 faula ko da nije dovoljno sto je kurton a sto sam ga stavio boga pitaj jebeno izbacen bio neki par pa na njega prvo naletim i kao ajde e jebem te zivote

10. како се зове нене кад га одиграш плус на кладионици?
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    дада xd

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/014/959/Screenshot_116.jpg

11. Koliko treba nene dada da bi usao plus? Xd

12. Ja odigrao vasington fiks, ostala dva favorita mali hendikep, srodera i gordona pluseve i minus na oladipa

Hteo sam hauarda pa ne znam sto nisam iz istog razloga koji je kolega iznad naveo plus gortat

Dobro

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.