Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A vestbruk crko dabogda sad je nabio 50+ kad ga ne cekam za 240k
хајмо лење бубе, треба тикете састављати
Ja sastavio nego vidim nema nikoga pa ono...
Kurbanov +
Vojtman +
Kalates +
Slukas -
Burusis -
Kvota 33,016
Uplata 500rsd
Isplata 17333,4rsd
ja jos jutros al sta ocete da vam postavim kao ko da cete ispratiti :/
Jel moze panata danas? 1.6 kvota
Treba da moze. Ja teo da ih igram al reko zajebi izgleda da je zeljko bas namunjio fener za f8
Hteo sam:
Panata ki1
Klivlend ki2
San antonio h2
Odigrao sam i:
Lebron +
Kavai +
M Gasol -
Tristan tompson skokovi -
M Gasol asistencije +
Irving asistencije +
Kvota 55,756
Uplata 500rsd
Isplata 30665,8rsd
е дочекасмо да и псето пише асистенције и скокове
HA HA HA
Puno sreće veceras prijatelji dragi xd
Mrtva zvezda govnjiva u kurac a i ja majmuncina igram odbojku jebenu
drzte me padoh
a na drugom hanga mrtvak prca tako tako tako jaooooooooooooo
Brt u soker svratio da se javim onoj maloj a mnogo visoke granice bokte a i malo tekmi pa dodao to
Na el tiketu kurbanov isterao, vojtman ok za sada al teo me kolje sa samo jednim poenom, dal moze ludi brat da istera ovo a?
Dade 2p cim sam napisao ajmo teo bratino
Ja tea minus imam, hangu na jednom minus poene, na drugom minus skokove, zasad dobro, dve nule.
Uz to i keca na cska, kec i minus za drugom, dobar početak, hajns me samo jebe, imam ga plus na 8.5, on 3 za sad, ali nadam se kao.
E pa sad si me ohrabrio, sad ce kao larkin onomad da iseva u trecoj i plus xd
A bas bi bilo fino da dodju jos teo i vojtman, ona druga trojica su mi sigurnija nekako jos su dva minusa i plus
Edit: teo asistencije bio 7,5 a kvota na plus 2, burazer ima 6 vec...kako to nisam umesto poena. A nije da nisam razmisljao. Vuklo me jer trpa ovu baskoniju kako stigne valjda ce nastaviti u tom fazonu
Ma nema frke :)
To mi je ionako ono što armin kaže "narodni" tiket, kvota 200, mada ide dobro ali se ne nadam tome jbg, bitno mi je da cska dobije i da hanga ostane u minusu sa skokovima, tj. baš da ne uhvati 5 u drugom kad nije nijedan u prvom jbg.