Prijava

Ma...mislim da ce sad dekolo da siluje malo al ajmo bre teo je to samo jednu trojku da baci sto pre i da udje i nema zime

Op op nije trojka al do jaja

Sad gledam taj narodni, hanga 11.5 minus zaokruženo, teo minus ok neka bude da može još zbog tebe, cska 1i170.5- ide odlično, samo hajns 6 poena pa da čekam ovamo datomea +, veselog minus i hendikep i plus na pao. Solidno zvuči.

Evo ti ga burusis u startnoj i otvara trojkom ha ha ha

Zvuci dobro. Lepo bi bilo da udju i hajns i vojtman pa onda teo sta uradi-uradi

A ovaj badinger od kako ga je somi igrao minus sipa ko lud xd

A burusis ce na 3 i da ostane...

Teo namestio ruku malo a

Ajde vojtmane brzo bre

Usao hajns evo ga, sad ce valjda da gurnu nesto na vojmana iz pika

Ajde votmane verujem u tebe ti si svabo(valjda)

Hoce bogdanovic u nba na leto?

Jeste švabo

Kakva je zver bogdan jebemti, prešaltao sam se da gledam pao - fener, interesantnije mi je, a bogdan nastavlja gde je stao preksinoć, 'ajde što sipa, nego se na terenu ponaša kao da je u partizanu, dao mu željko svu slobodu a ovaj jebe baš.

Neko skoro reče da ga čekaju tamo već ovog leta, sad ko tačno, jebemliga.

Opet sam igrao Badingera minus majku li mu jebem ja

Pa finiks valjda polaze pravo na bogdana?

Jaoj votmane jebem ti sve
Edit: teo bratina 13p za cetvrtinu

У Сакраменто иде.

Kako napuni teo jebate e kad bi dekolo isto tako u 4. Oce kurac moj

Mada nema sta ni da pratim, treba mi vojtman 5p za cetvrtinu i kalates 8p jer ima nula celavi

Slukas i burusis su minus tu nema sta, burusisa usrala jedna trojka i to je to

Pa cekaj je l igra papas mrtvi celu prvu cetvrtinu majku mu jebem, papa mi karu lik igra u proseku 15 min po utakmici u prvoj cetvrtini igrao je 9 minuta jebenih mars u kurac.

Je l izveo dekoloa majmuna?

Koliko sve prerealno dolazi na pao-fener

Urekosmo tea ima da ostane na 16

A jebe i mene i cou ova budala sa diopom drzi debila na terenu umesto vojtmana i onda ne moze ni hajns da igra jer je nizi od ove budale 40cm

A ne mora baš pao da puši kurac kad ih čekam za pare manje od 72.5, nadam se istom scenariju od prekjuče, da ih fener sabije u drugom ali da ovaj put ipak pao nekako dobije da mi preživi i drugi tiket gde imam keca xd

pao nemoj da pušiš kurac brt polako to