Кладионица

1. Dekolo ima 4 lične debil

2. Ništa ne mogu da pogodim jebem ti kladionicu mrtvu

3. Makar da uvede vojtmana da se ponadam malo eto. I kalates se probudio sad ce on jos tri ulaza i to je to znaci ajmo daj vojtmana jebem ti kucu i okucnicu

4. Koja prelepost od tekme pao-fener

5. majk džejms mi je pušio kurac, šta se napalio k'o mlad majmun majke mu ga nabijem evo 6 poena vezuje a ostatak ekipe ne zna 'de je, ne, rešio on da puši kurac baš

6. Hahahaha krijapa kad napravi faul nema trika da je 2+1 xd

7. Šta radi Bogdan sunce ti jebem

8. Hahah čim ste napisali da čekate minus palo jedno 200 poena

9. 43, hm... Da ne daju ni 30 poena u drugom, bogami teško... ej, željko brt, najveći srbine tamo gde niko nije smeo da bude srbin, utegni malo tu odbranu na onaj nivo od prekjuče, 'ajde ne moraju baš da daju 16 za celo poluvreme ali onako nekih 24-25 je ok. hvala, druže ;)

10. Hahah dekolo debilčina jebena

11. gist 0 skokova za poluvreme a 4.5 granica, hanga završio svoje poodavno, još cska ispod 90 i pao ispod 72.5... teško teško

12. Dekolo večeras klasičan primer nameštanja igrača +/-.

13. Uh, sta radi BB (zbog represzektangije)

14. Ajde pao prosli put si me srusio nemoj i sada pls

15. Kako vas mrzim, gadite mi se svi

16. E pa popusis mi kurac i tom slucaju

17. Evo ga vojtman, 10

18. jao vidi kad cska izgubi ovo aaaaaaa

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.