Кладионица

1. uh uh dobro je bravo arone dečko

2. kako sam vas ja mrzeo sinoć kad sam pukao u prvom poluvremenu prve utakmice i onda sedim tu kao kurac a ide EL, LŠ i NBA, e pa kurac sad ko te jebe

3. dal me jebete da ce x biti?

4. Haha šta radi cska od gotovog idu na veresiju

5. KAKVE SU OVO NEISTINE JEBENE

6. hahahah teo ostaje u minusu, hajns izlazi u plus :D

ali kurac jebe me datome samo, h1 i + na pao može, veseli minus, ali datome kurčina, a 9 treba

7. I uzeše na veresiju :)

8. idemo điđi idemo najbolji si druže hajde hajde datome nemoj da skačeš po mome

9. Al te usralo brt xd

A isterao vojtman i teo se ispromasuje propisno 0p cetvrtina

10. Ofanzivni skok Hajnsa u poslednjoj sekundi, faul i pogađa presigurni Hajns oba

11. Teo promasio hajns ofanzivni i pogadja bacanja i dobio cska-radmilo potrosio srecu za mesec dana sledecih fazon

12. na jednom h1 i + na drugom minus odlicna logika aleksandre

13. ma sjebaće me datome i h1 na pao jbg.

da me usere nekako bar da ostanu ispod 72.5, ali i to ne očekujem, bar neka dobiju kako bilo imam ih na trećem keca samo

a treća počela kao da igraju cska i real, ma važi bre

14. Ajmo neko ukrštanje ligamenata Datomea. Ili da ne udje uopšte u drugom poluvremenu kao ja kad sam ga čekao prekjuče...

15. e serem ti se na sreću takvu koji će mi kurac 'ajde da datome ima 7 sad pa i da razumem

16. Kakvih 72.5, ovi trpaju, ne pitaju ništa

17. Od 12 igrača koja sam kombinovao na 3 tiketa pogodiću samo Bogdana plus.

18. Somi jel ti imas datomea ili samo da coa ne prodje? Ja mislim da ce doci datome sad, nekako mi tako deluje

19. (salim se naravno da nece doci)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.