Кладионица

1. Pa nije te valjda ostavila zlatareva kći i odvela decu? :(((((

2. Nije moje ovo, na svu srecu...

3. Uf jebem ti na trenutak sam se bas uplasio...

4. Odma mi onoliko zlato prolete pred ocima

5. hahahah

nikolase posto fabrezeovo jaje kod tasta, pitaj moze li za prijatelje na rate

6. Hoce li jajara mala dati neki kos

7. Deluje da čikago i ovu dobija, konsolidovali su se, još ako se i batler trgne - lagano. Igrao bih sig na ovih -10 da imam nešto na računu.

Baš im leži boston izgleda.

8. Brt dio koliko ja znam on je danas pravac sa sahrane doputovao na ovaj meč ili tako nešto (možda je juče bila nisam siguran pa danas doputovao) mislim jbg ne znam šta da ti kažem može on sig samo ako je to bilo danas kapiram da je još uvek spucan emocionalno i ono

9. 3 mrtva skoka bredli pa jbt kako nece kad se ciglari na sve strane svi imaju po 5 skokova

10. Ma teraj ga u picku materinu poginula je pre pocetka PO ja kontam zivnuce vec jednom gube 2:0 jebeno on drvi kurac jebemti kosarku i sve

11. Gube oni i ovu rekao bih, koliko god ja nisam mogao da poverujem da mogu dve uzastopno da puknu od čikaga kući pa sam srgao pare bar triput uživo na smrdljivi boston u drugoj tekmi, sad već očekujem da ih čikago dobije, u drugoj četvrtini ih pogaziše, deluju ozbiljnije u ovoj paradi invalida.

12. Meni vise odgovara neizvesno iako sam napeo na Boston i Isiaha dva tiketa imam ziva oba imam to dvoje, na jednom za isplatu, al da je otislo na +30 mozda bi blejala mala camuga ovako valjda nece, al sta vredi sutira 3/12 pa jebemti jos jump ball sa karter vilijamsom hahaha jebemti zivot smijesno je ono bilo

13. Ne bih da zvučim kao Šalabajzer i družina, ali zaista je gadno šta se konstantno svira Hardenu, ali konstantno, znači to je sudijski stav da to treba svirati. Ono fazon unese se liku u ruku i šutne kao i tri bacanja i te fore

14. A da ne pričamo o ovim situacijama koje kao jesu faul tehnički, ovo kad oseti nečiju ruku na sekund na sebi i digne se na šut, to kad uradi baš sam u fazonu, ok evo ti bacanja jebem ti mater cigansku evo ti udavi se u njima

15. Vidiš, Gvozdene, vrsni poznavaoče svega, to se nije sviralo devedesetih, tako da popuši kurce Šalabajzeru i družini.

16. I Harden je javno kmečio nakon što je popio bananu od Lenarda u zadnjim sekundama meča, da je prethodno bio fauliran od ne merem se sjetiti koga. To se ne radi, jednostavno.

17. Salcburg 2+
    psg 1&2+
    bormaut - milzbro 1 (FIX 3/3)
    Osasuna 1GG
    Svonsi 1GG
    šefild venzdej 1GG
    Verder 1GG
    Zvezda 1GG. (2/5)

------------------------------------------------
    500 din ulog

Šefild 2+pp
    verder 2+pp
    Zvezda 2+pp
    Salcburg 2+pp
    450 din ulog

Osasuna 2-X
    Bormaut DP11

50 din

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.