Кладионица

1. Ko ovo ne odigra slobodno nek se samobanuje iz života.

2. Pa nece ovo nista doci

3. We will see noob fuck

4. GG report this noob ty

5. Pa nece ovo nista doci

Doci ce mu one tri u fiksu

6. Na tikete kompletne sam mislio. 0/3

7. Celzi 2-X
    Real IggIIgg
    Kvota 101

8. zašto danas igraš utakmice za sutra, šta se dešava sa tobom??

9. A jebem ti debila. A na drugom tiketu 4 danas i tri sutra hahaha cica draza zovite me

10. svonski stouk x.a i 1x 2+ je ok.1.65 kvota.svonsi se bori za opstanka,a stouku je manje-vise svejedno.nije bas da je sigurno da svonsi moze da pobedi lagano,a ne verujem da ce ovi drugi nesto posebno zapinjati.uslovno receno na realnom 1x 2+,na isto tako uslovno receno nerealnom x.valjda se nece stouku dici kurac da razjebe ove.
    inolstad verder 3+.inglstad opet nekim slucajem moze da se bori za opstanka.tako da nemaju sta cekati.a verder prima i daje golove i ima neku sansu za evropu tako da verujem da ce tekma biti otvorena.valjda nisu toliki invalidi da ne mogu zajedno dati 3 komada.

11. Za spartak suboticu ne igraju stojkovic, mudrinski, andjic, torbica i ivanovic. Nisu ni otputovali

12. to objasnjava i kvotu.ko da igra zvezda na svom terenu protiv subotice i treba im samo ta pobeda za titulu. u mocartu 1.35

13. svonski stouk x.a i 1x 2+ je ok.1.65 kvota.svonsi se bori za opstanka,a stouku je manje-vise svejedno.nije bas da je sigurno da svonsi moze da pobedi lagano,a ne verujem da ce ovi drugi nesto posebno zapinjati.uslovno receno na realnom 1x 2+,na isto tako uslovno receno nerealnom x.valjda se nece stouku dici kurac da razjebe ove.
    inolstad verder 3+.inglstad opet nekim slucajem moze da se bori za opstanka.tako da nemaju sta cekati.a verder prima i daje golove i ima neku sansu za evropu tako da verujem da ce tekma biti otvorena.valjda nisu toliki invalidi da ne mogu zajedno dati 3 komada.

Za dušebrižnike lepo raspakovana istina:
    svonsi 1GG
    Verder 1GG

14. Za barsu sutra ne igraju nejmar, matje, rafinja, vidal a upitni buskets, maskerano, turean i pike

Bajern danas bez nojera, boatenga i humelsa a vrv i bez robena, riberija i levandovskog

Mancester bez ibre, dzonsa, smolinga i roha

15. Pa to je kec na real onda.

16. Pa kec nego sta. Na jednom tiketu sam stavio 1X&2+ mislim da je to bas sigurno

17. Da li ce bezocni kroati namjestit i derbi pitanje je sada? U svakom slucaju mora lajv pobednik ostatka meca dinamo, klizi im titula polako a mamic>terza

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.