Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ko ovo ne odigra slobodno nek se samobanuje iz života.
Pa nece ovo nista doci
We will see noob fuck
GG report this noob ty
L2p noob
Doci ce mu one tri u fiksu
Na tikete kompletne sam mislio. 0/3
To se slazem
Celzi 2-X
Real IggIIgg
Kvota 101
zašto danas igraš utakmice za sutra, šta se dešava sa tobom??
Kako brt?
A jebem ti debila. A na drugom tiketu 4 danas i tri sutra hahaha cica draza zovite me
svonski stouk x.a i 1x 2+ je ok.1.65 kvota.svonsi se bori za opstanka,a stouku je manje-vise svejedno.nije bas da je sigurno da svonsi moze da pobedi lagano,a ne verujem da ce ovi drugi nesto posebno zapinjati.uslovno receno na realnom 1x 2+,na isto tako uslovno receno nerealnom x.valjda se nece stouku dici kurac da razjebe ove.
inolstad verder 3+.inglstad opet nekim slucajem moze da se bori za opstanka.tako da nemaju sta cekati.a verder prima i daje golove i ima neku sansu za evropu tako da verujem da ce tekma biti otvorena.valjda nisu toliki invalidi da ne mogu zajedno dati 3 komada.
Za spartak suboticu ne igraju stojkovic, mudrinski, andjic, torbica i ivanovic. Nisu ni otputovali
to objasnjava i kvotu.ko da igra zvezda na svom terenu protiv subotice i treba im samo ta pobeda za titulu. u mocartu 1.35
inolstad verder 3+.inglstad opet nekim slucajem moze da se bori za opstanka.tako da nemaju sta cekati.a verder prima i daje golove i ima neku sansu za evropu tako da verujem da ce tekma biti otvorena.valjda nisu toliki invalidi da ne mogu zajedno dati 3 komada.
Za dušebrižnike lepo raspakovana istina:
svonsi 1GG
Verder 1GG
Za barsu sutra ne igraju nejmar, matje, rafinja, vidal a upitni buskets, maskerano, turean i pike
Bajern danas bez nojera, boatenga i humelsa a vrv i bez robena, riberija i levandovskog
Mancester bez ibre, dzonsa, smolinga i roha
Pa to je kec na real onda.
Pa kec nego sta. Na jednom tiketu sam stavio 1X&2+ mislim da je to bas sigurno
Da li ce bezocni kroati namjestit i derbi pitanje je sada? U svakom slucaju mora lajv pobednik ostatka meca dinamo, klizi im titula polako a mamic>terza