Pa nece ovo nista doci
We will see noob fuck
GG report this noob ty
L2p noob
Doci ce mu one tri u fiksu
Na tikete kompletne sam mislio. 0/3
To se slazem
Celzi 2-X
Real IggIIgg
Kvota 101
zašto danas igraš utakmice za sutra, šta se dešava sa tobom??
Kako brt?
A jebem ti debila. A na drugom tiketu 4 danas i tri sutra hahaha cica draza zovite me
svonski stouk x.a i 1x 2+ je ok.1.65 kvota.svonsi se bori za opstanka,a stouku je manje-vise svejedno.nije bas da je sigurno da svonsi moze da pobedi lagano,a ne verujem da ce ovi drugi nesto posebno zapinjati.uslovno receno na realnom 1x 2+,na isto tako uslovno receno nerealnom x.valjda se nece stouku dici kurac da razjebe ove.
inolstad verder 3+.inglstad opet nekim slucajem moze da se bori za opstanka.tako da nemaju sta cekati.a verder prima i daje golove i ima neku sansu za evropu tako da verujem da ce tekma biti otvorena.valjda nisu toliki invalidi da ne mogu zajedno dati 3 komada.
Za spartak suboticu ne igraju stojkovic, mudrinski, andjic, torbica i ivanovic. Nisu ni otputovali
to objasnjava i kvotu.ko da igra zvezda na svom terenu protiv subotice i treba im samo ta pobeda za titulu. u mocartu 1.35
Za dušebrižnike lepo raspakovana istina:
svonsi 1GG
Verder 1GG
Za barsu sutra ne igraju nejmar, matje, rafinja, vidal a upitni buskets, maskerano, turean i pike
Bajern danas bez nojera, boatenga i humelsa a vrv i bez robena, riberija i levandovskog
Mancester bez ibre, dzonsa, smolinga i roha
Pa to je kec na real onda.
Pa kec nego sta. Na jednom tiketu sam stavio 1X&2+ mislim da je to bas sigurno
Da li ce bezocni kroati namjestit i derbi pitanje je sada? U svakom slucaju mora lajv pobednik ostatka meca dinamo, klizi im titula polako a mamic>terza
Ko ovo ne odigra slobodno nek se samobanuje iz života.