U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nije mi to bila namjera deku doista
jao roterame roterame, ko te ne zna skupo bi te platio
Igrali i levandovski i riberi i roben...
AJDE HIHON JEBEM TI MAJKU HAHAHA
Brt nije bitno ko je igrao bitno je da sam sugerisao da se ne igra bajern jer ih boli kurac ili za hrabrije da odigraju protiv njih
AJDE HIHON JEBEM MU SEME U PIČKU HAHAHA
DOJAVA DOJAVA DOJAVA DOJAVA
Chelsea-Totenham tr 2-1 pp
Doslo!
Jebote ja nisam odigrao :(
javio mi neki drug sto mi brat igra u chelziju
zvezda 3+ moze li
Crkao sam :( smej se Shomy23 dusxmanine
Stavljam vam nba tiket za ovu sad u 21h koji mora doci, jednostavno mora, cele nedelje nisam nista dobio a po teoriji kladionicarskih verovatnoca to je skoro nemoguce, tako da veceras moram dobiti
http://image.prntscr.com/image/2338995d3e794d1e82510969eca4ffe5.png
čestitke :)
Nisam ja nikakav kurcev strucnjak za nba, uglavnom pokupim informacije proberem i odlucim uz nesto moje, al evo sad posto sam gledao solidno puta toronto i pratim pomalo situaciju po mome ceo tiket
Prvo sam hteo poene minus, nista novo prvu i trecu isli surovi minus, zatvorili derozana i laurija i tu je kraj nije imao ko da daje, ocekujem opet isto al toronto isto da pritegne, trebao bi taker da startuje danas umesto kerola mrtvaka pusaca kurca, taker cepa odbranu i lozi se na to ajde momci da branimi i taj fazon xd tako da msm da ide minus al se premisljam jer su dali jebenih 195,5 moze doci lagano al opet..
Posto ocekujem minus logicno i igraci minus da ce ici, pre svega derozan, opet kontam da ce ga jebati, ali msm da ce se trgnuti malo mora on nema ko drugi, ubacice 22-3 dosta je to, al pinn dao 27,5 i vecu kvotu na manje to se mora uzeti, lauri na 18,5 isto moguce minus ali i on mora povuci nema ko drugi ako ga krene sut ode preko 20 tako da bih ga preskocio, kerol mrtvak ionako je mrtav sad ispao iz prve dobice manje od 15min cenim i na 6,5 uzimam minus nek da i te 2 trojke i nek se jebe, ibaka eh ibaka na 14,5 isao plus prve 2, trecu losije mada ide i bo, od njega isto ocekujem da izlomi veceras da ne ide u problem sa faulovima moze ove plus, kori dzozef na 6,5 minus msm da nece dobiti mnogo minuta i prostora ovde se lomi, iz milvokija ne bih nikoga smeo, midltonu je sad 16,5 ne bih ga dirao iako je dobar pik u odlicnoj je formi i igra preko 40min, ostali isto 50-50 za svakoga pa ne bih dirao to
hajde naprednjaci i delije, gol gol gol jos 1 pls
Ponistili su Plavsicu cist gol zbog ofsajda xexe
bravo Krusevac, zemljo Lazareva