Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
2.25% katarcana je glasalo za vucica bravo deki, tvoji promotivni spotovi urodili su plodom
Od bravo se ne živi :(((
Atlanta vasington dajte predloge jebem ti nisam stigao na ovu u 9 a spremao se za to danas atl i wash su mi bas spanska sela ove sezone pojma nemam ko sta kako osim hauarda minus
ja sam proklet čovek
Ko te diro somi?
Pa da, tacno ce veceras da zapnu i derozan i lauri ima da preteraju ne smeju da se blamiraju vise da ne postanu opsti predmet sprdnje. Ne bi me cudilo da okrenu seriju sada
Dva tiketa sa 7 tekmi, padam oba na po jednu, dokle će ova agonija jebena da traje
Dok ne smanjis broj parova
Ili dok ne odigras tri u fiksu + 2/3
Evo neka sprdnjica dok ne date nesto samo za ovu u pola 12 hajte momcici hajte zasto se stidite
http://i.imgur.com/sQkW0yR.jpg
E arminga jebe samo derozan za sada, sipa lik. Ostalo mu sve ide kako samo pozeleti moze, ako lauri pocne malo da pogadja pa derozan stane eto armingu love
Edit: i ibaka ga jebe onako solidno
Ide kurac kad imam ibaku plus jbg kazem lepo ocekujem surovi minus i svi minus i morao sam jednog i jbg, al evo pali se i derozan sad ce da ih pocepa, nema veze bar da dobiju, a ja navikao sam :'(
A video sam bacio sam edit. Dobro brt njemu je granica kolko 14,5 to je 13 za poluvreme nije to nista da ne moze, otvori jednom trojkom i ulazi ko iz picke. Taman rastereti derozana jer ubi lik
Šta bre da dobiju, imam keca majmune
Aj daj nesto za ovu u pola 12 armine brate napaceni
Vol i šruder plusevi, atlanta kec, to dolazi prelagano
Evo sad sastavljam upravo
Milsap +
Beal +
To mi najsigurnije nekako
Msm da i atlanta dobija, a dodao sam srodera asist +
To za sad
A lajv,sam isto pao za gol gingamp jebeni mrs djubrad
Evo ga ibaka budi se, ulazi on lagano. Ja teo njega plus sa ove da sam stigao
Evo ga ibaka 6 al dzaba kad se derozan upalio sad nema nazad, celu cetvrtu ce samo on da sutira
Hahahaha al ste se slozili u picku materinu jebite se
Povredice se derozan malo xd
Pa somi samo zna vola i srodera ne bi znao jos 2 igraca da nabroji iz oba tima
Al mogu i vol i bil i milsap i sroder u plus sva cetvorica lagano pogledaj prva 2 meca