Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ja ima da probam sa cenerom do početka bosne, pa onda ako dobijem polako da zveknem još cenera i tako...
švecka x2
srbija mladi x2
rusija mladi 2
himki koša 1
cedevita 1
32 maše dobitak i tako to...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1111-1538054-919
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1111-6740375-919
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8036025-919
Penal u 90' za Makedonce i padanje na prvu,stara priča.
Ја сам повезао за јуче и данас :
Аустрија - Холанд 2 У21
Луксембург - Шкотија 2 У21
Немачка - Босна 1 У21
Исланд - Јенглеска 2 У21
Португал - Исланд 1
Црна Гора - Енглеска 2
Мароко/Сенегал/Арапи - Шиптарија 1
Чешка - Шпанија 2
Zajebancija, mali ulog:
Finska - Švedska 2
Holandija - Moldavija 4+
Kipar - Danska 2
Crna Gora - Engleska 2
Assat Pori - TPS Turku 1 (hokej)
Salzburg - Medvescak 1 (takođe)
E selenijum aj se vise ne svadjamo toliko, nije ljudski. Ti izvini sto sam te vredjao, ja cu preci preko toga sto si me nervirala. Da normalno diskutujemo ko i svi drugi ljudi. Moze? ;)
ja ima da probam sa cenerom do početka bosne, pa onda ako dobijem polako da zveknem još cenera i tako...
švecka x2
srbija mladi x2
rusija mladi 2
himki koša 1
cedevita 1
32 maše dobitak i tako to...
ide ovo kino lijepo... a večeras ima da opalim
srbija 0-2
slovačka 0-2
bosna 3+
engleska x2
s.irska DG
za cenera ponovo
ja kao advokat gore pomenute selenijum, poznate kao i banjalučka pička, kažem da MOŽE... AL KAD ČUČNEŠ... nego promaši ti... al fino je to što si okačio tiket, pa makar promašio... ideš naprijed...
nego... ovo dođe a sad sam piknuo ovo...
srbija 0-2
slovačka 0-2
bosna 3+
engleska x2
s.irska 1x
španija x2
kvota 6,3
evo još...
slovačka 1x
danska 2
njemačka DG
švica x2
francuska 3+
c.gora NG
šarloa 2 (košarka)
kvota 12,65
Бури, лепо ти иде за сад...
DŽANKARO BAKSUZU... LEB TE JEBO...
МАРКО ДАЈЕ ГОЛ У МАРИБОРУ ЗА ПОБЕДУ! ТРАЖИМ 1 ПРЕМА 15 ОД ВАС, КО СМЕ?
Андрија Делибашић ме ујебо у 90' минуту ,ијаааааооооооо ....
Kao sto sam i reka odigrao sam sve ono sto sam napisao na prethodnoj strani, i 2+ tiket.
Promasio sam 3 tiketa al je 2+ usao :D
Nastavlja se statistika da 1 od 3 takva ulazi. Prethodni je pao na 1 gol,a ovaj je usao.
Mecao sam:
Finska,Latvia,Turska,Ceska,Grcka,Vels,Crna gora,Portugal,Kipar i Jermenija.
Ukupna kvota 14 na 200 din - 2800, nije mnogo,al cu bar da uzmem jedan slobodan dan i da odspavam ko covek za iste pare :D
EDIT: moram ovo da vam okacim, doblio je zanimljiv epilog:
igrao sam Slovacka X-1, Turska X-1, Srbija X-X i Crna gora 2-X
Udju ove druge dve,a kvota na engleze Crnogorce 13 :D
Steta sto sam bas isao na tiket Zbogom Sirotinjo, da sam stavio neki sistem mozda bih uzeo pare..
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1617-9148817-919 perspektivan tiket bio :D
Mraziel, baci neki tiket da uplatimo po par stotina jura da obrnemo pare.
Moj savet probajte 2+ tiket.
8-12 tekmi, u zavisnosti od love koje hocete da uplatite. Moj neki rang je 200-400din.
Jednom u 5 puta cete uzeti 3000-5000 (minimum jednom u 5 puta). Sto znac ina 1000 ulaza imate 3000 izlaz sto je plus. A moze i mnogo bolje da bude.
Dobra stvar je sto nema mozganja, mozes odigras i drugu singapursku ligu i moze da dodje..
Samo obavezno igrajte u balkan betu ili socceru,MNOGO su bolje kvote od mozzarta.
Eh Gazimudo, lako je igrati plus kada to imaš u ponudi :) Ovdje, osim u Mocartu, nema nigdje
Ti ćeš preći preko toga što sam te nervirala? Ako iko treba biti ljut i bijesan to smo Buri i ja jer si nam jebao sve po spisku, a ne da ti "prelaziš preko toga što te nerviram". Logika ti je niđe veze.
Jebi ga, i mene sjeba Holandija (stavila ih isto na neki drugi bezvezni onlajnovski tiket). Pravo su me likovi razočarali sa samo jednim golom.
NAČI, MORAO SAM MU REĆI I U TVOJE IME SELENIJUM... INAČE DOBAR SAM 3 MAŠE DANAS :)