Кладионица

1. Boli te kurac, ja sam u minusu. Imam još para za još jedno internet klađenje.

2. Moj savet probajte 2+ tiket.

Će probam.

3. Selenijum,ako nema u ponudi 2+ mora imati onlajnovski :D
    Eto stavi tih 1 i kusur evara na jedan 2+ tiket i uzmi 10x vise
    doduse,nemas luksuz da promasis.

sacekaj utorak pa opet rokni repke. Evo danas samo 2 nisu dosle 2+

4. Mene sjebali crnogorci za 25 hiljada=ne ulazim u kladionicu bar do Nove Godine.

5. Selenijum,ako nema u ponudi 2+ mora imati onlajnovski :D

Нема, овдје онлајновски се кладим у Вилијамсу и иста им је понуда као и у кладионицама. Нема 2+ па да га јебеш. Тј. Могу гањати уживо клађење, али ми се не да, а ту ионако увијек пукнем :)

6. Gazimudo ja cu prvom prilikom da stavim jedan tiket 2+, nego jel to stavis celu jednu ligu 2+ ili biras utakmicu po utakmicu? i kolko stavis na tiket?

7. Jebi ga, i mene sjeba Holandija

Jebeš 300 dindži, aj daj nešto za igranje, ubaciću i neke svoje tekme, mož' mi se posreći :)

8. Po meni danas nema ništa posebno. Ja stavila Zvezdu, Partizan i Škotsku, onako iz dosade. :)

9. Јужна Африка - Сиера Леоне 1
    Мароко - Танзанија 1
    Обала Слоноваче - Бурунди 1
    Лихенштајн - Шкотија 2
    Египат - Нигер 1
    Нигерија - Гвинеја 1
    Свиндон - Херефорд 1
    Шевсбури - Барнет 1

квота 13.32

10. Ja Alfreton 1 i Galway 1 kvota 9... moram da se vadim u minusu sam

11. Izgleda da je meni lerma kad ostavim tiket ovde.... Evo danas nisam stavio,i prodjoh...

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1061-5758347-919

Na 150 din,13000....

I ortaku posaljem da mi za hiljadu odigra na dodjem ti Kolcester gg3+,Hudd 3+ i Sefild W. 3+...na soma,5 ipo...i on ne odigra...ali dobro Boze moj...

Evo za veceras,opet sa 150 din,gadjam 100 evrica...

Selta 3+
    Elche gg
    Selburn 2+drugo
    Athlone gg
    Galvej 1+pp & 2+drugo
    Sarloa 2+pp....

12. Pao sam. Jbm ti kladzu.

13. MrRaziel, Ti ne možeš da padneš!

14. Čitava Engleska Liga 1 došla 2+. tako skoro svako kolo.

15. Vukašin95!
    Gazimudo ja cu prvom prilikom da stavim jedan tiket 2+, nego jel to stavis celu jednu ligu 2+ ili biras utakmicu po utakmicu? i kolko stavis na tiket?

Pa ako na tiket stavljam utakmice gde "poznajem " protivnike onda biram. .
    Recimo nasu ligu sigurn necu da stavim 2+ na smederevo :D

Ne preferiram da stavim celu ligu,al 3,4 tekme iz jedne lige mozes opusteno. A uzmi sad prelistaj REZULTATI.COM i pogledaj koliko je tekmi doslo 2+..

Stavljam od 200-500din, kvota ide od 10 - 20,al obavezno u BALKAN BETU!

Inace, znate kako sam ono rekao da prodje 1 od 3 tiketa sa ug2+.
    E pa skapirao sam da od ova dva sto padnem,jedan padnem debelo a drugi za gol.
    Evo danas padoh za gol. Mrtvi torki. I opet je prvi gol pao u 38om kao i prethodni tiket koji sam pao za gol.
    Znaci sutra me ocekuje debeli promasaj,a onda u utorak pare :D

16. Ja Alfreton 1 i Galway 1 kvota 9... moram da se vadim u minusu sam

De obriši post da ne vidimo da si pao.

17. De obriši post da ne vidimo da si pao.

Što prcaš decxka? :D

18. Što prcaš decxka? :D

Pa mora i to neko, a ovaj je zaslužio :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.