Кладионица

1. ajmo džordže minus

2. Jesi presao mamu ti jebem kud sam i poceo opet da igram kladionicu lepo mi bilo dok nisam, jebeno sranje

3. A popio tri rampe

4. Tako tako jebite me sad

5. Bravo dzordze sad igraj mamu ti jebem

6. idemo real!

poigravas li ps?

7. Poigravam kurac

8. Aj i to nego indijana na minus 2 sta je bre ovo ajmo lebrone uzimaj utakmicu ne seri jebes kajrija i lava debilkoe

9. Irving debil solidan ako mene pitate

10. DAJ KOS JEBENI PROKLET BIO JEFF TEAGUE

11. Izgleda da se bejl povredio pa normalno

12. Jebo te tig jebu me ko vola prisli na minus dva AJMO LEBRONE JESI KRALJ IL NISI

13. Ma jok, nek irving sutne zadnjih 10 slepac pa ne mozes da pogodis vidis to i ti i mi i svi zivi vidimo odjebi majmune bre

14. Nereseno molimo se za produzetak pseto

Debilcina u celom drugom poluvremenu trebala mi 2 kosa njegova on je uspeo da da 1 (slovima: JEDAN) sjebae mi i drugi tiket osecam

15. Meni je trebao hendikep 5,5 prezategao sam mislio sam da ide bo. Vodili su 14 ali irving je resio da malo vezba debilske suteve i eto jbg 50e minusa valjda dodje nesto veceras inace kurcina klasicna majmun se ponada posle vezana dva dana

16. Mrtva trka ko je veci debil Irving ili George, sto ne kazes da imas hendikep mislio sam cist imas.

Od tri igraca uspeo sam omasiti 2, po jednog na oba tiketa, odoh da ponovim razume se.

17. Kad je tesko tu je
    Tu je kad je pjesma
    Dje si kralju Dzejms
    Dje si ruko desna

18. ps pa dobio si juče brt, šta si očekivao, da dobiješ nešto i danas? pa lol brt

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.