Meni je trebao hendikep 5,5 prezategao sam mislio sam da ide bo. Vodili su 14 ali irving je resio da malo vezba debilske suteve i eto jbg 50e minusa valjda dodje nesto veceras inace kurcina klasicna majmun se ponada posle vezana dva dana
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ajmo džordže minus
Jesi presao mamu ti jebem kud sam i poceo opet da igram kladionicu lepo mi bilo dok nisam, jebeno sranje
A popio tri rampe
Tako tako jebite me sad
Bravo dzordze sad igraj mamu ti jebem
idemo real!
poigravas li ps?
HAHAHA
Poigravam kurac
http://i.imgur.com/I1C66dc.jpg
Prelepo
Aj i to nego indijana na minus 2 sta je bre ovo ajmo lebrone uzimaj utakmicu ne seri jebes kajrija i lava debilkoe
Irving debil solidan ako mene pitate
DAJ KOS JEBENI PROKLET BIO JEFF TEAGUE
Izgleda da se bejl povredio pa normalno
Jebo te tig jebu me ko vola prisli na minus dva AJMO LEBRONE JESI KRALJ IL NISI
Ma jok, nek irving sutne zadnjih 10 slepac pa ne mozes da pogodis vidis to i ti i mi i svi zivi vidimo odjebi majmune bre
Nereseno molimo se za produzetak pseto
Debilcina u celom drugom poluvremenu trebala mi 2 kosa njegova on je uspeo da da 1 (slovima: JEDAN) sjebae mi i drugi tiket osecam
Meni je trebao hendikep 5,5 prezategao sam mislio sam da ide bo. Vodili su 14 ali irving je resio da malo vezba debilske suteve i eto jbg 50e minusa valjda dodje nesto veceras inace kurcina klasicna majmun se ponada posle vezana dva dana
Mrtva trka ko je veci debil Irving ili George, sto ne kazes da imas hendikep mislio sam cist imas.
Od tri igraca uspeo sam omasiti 2, po jednog na oba tiketa, odoh da ponovim razume se.
Kad je tesko tu je
Tu je kad je pjesma
Dje si kralju Dzejms
Dje si ruko desna
ps pa dobio si juče brt, šta si očekivao, da dobiješ nešto i danas? pa lol brt