Кладионица

1. Sve he kruac kurac kurandjsjajaj

2. Kaži joj da skloni ruke sa tvojih ramena

3. HAHAHAHA MORIS OBE NOGE SLOMIO PA MAMU VAM JEBEM DOKLE LAZI VISE KOS UZ FAUL DA COVEK I UMRE PA NE MOZE BRE

4. 1,11 u mocartu na ne 2i3+ e kurac

5. Neka puši kurac midžet jebeni

6. Nude mi 100k isplate pre ove, moram da im kazem sta ocu jos 10min

7. Uf, Coa, kakav tiket...

Ajde Flamengo mrtvu ti majku jebem u picku.

8. A ovo sam odigrao za onih 50 dinara sto daju uz tiket hahaha taj tiket mi naravno pao gortat mi ga metno xd

9. Nemoj brate moj, nemoj veruj mi, zamisli prodje jebeno, 7000 kvota ej...ako ne prodje proći će te posle 10 dana, iz iskustva ti govorim

10. Kako nude jbt haha ispod stola sta

Ma uzimaj bre

11. Mrzećeš sebe ps ako uzmeš tih 100 soma...100 soma jrbenih, to ti je pola tone jagoda, to se ko ispičke uzima

12. Ma necu bre 100k boli me kurac evo ga menadzer dosao pita me a kolko bi ja hahahah ne mora ni da dodje sad srce mi je ma mestu

13. To gospodine, nisam ni sumnjao u tebe.

Jel prenosi arena možda, znam da su oni brazilce prenosili

14. Traži mu 350 soma ko mu jebe mater prcaj ti ti njega, sad ti je trenutak

15. Sto si kacio na ovaj baksuzni forum kad cekas jednu jebem te?

16. hahahahah bravo pseto!!!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.