Кладионица

1. Ma treba banovati coukg kako se ne bi pojavio slučajno i uzima ps pare sig

2. Ugasices ih jbt zato oce da se nagode, 100k je poklon da sam menadzer preko 50 nikad

3. Slusas somija pa taj 100k nije video a ne dobio

4. zamisli sad se uloguje :D

5. Jesi stavio tiket u gace kao muda?

6. uzmi 100k sve, sto mozes sa 300k mozes i sa 100k realno

7. Zovite kilograma na telefon i zapricavajte ga da ne dodje ovde xd

8. Šomi uzima 150k na svaka tri dana od jagoda majmune

9. Shomy organizuje trke jagoda

10. A brate ne treba mi 100k samo da ih gledam ovde kako se domundjavaju i znoje, ovde je maksimala 500k znaci ako dodje uzimace na kamatu da me isplate sto bi bila samo mala osveta za ono sto su oni ljudima uradili

11. Kolko kila ima u 100 hiljada komada jagoda

12. izijem flips

Shomy organizuje trke jagoda

XD

13. Odigrao sam sad nba ovaj u 21 i 30 i daju mi opet onaj bonus 50rsd sad sastavljam opet ovakav hahahah jebi karaj prdi joj nisam se dugo ovako lepo osecao xd a zvali me da dodjem kao aj ako mozes da se dog nesto

14. Sad kad ti izlome glavu i iscepaju tiket momci oni sto operisu i oko olimpa u krusevcu:D

15. Ps, poslao mi armin pvt da te pitam pošto je njemu glupo, da li možeš da mu pokloniš 1200din ako prodje tiket?

16. Jel taj u krusevcu imao pistolj i bio sa jos trojicom koji imaju pistolj?

17. Necu da malerisem sa spikom ako dodje idemo samo s mudima velikim no surender i jebi kladzu u dupe

18. ne idi pseto zalepice ti sake jednu za drugu kladionicarskim lepkom da ne mozes nikad vise napisati tiket

19. Pa u kladzi sam izijem

20. dajte strim za brazilce da gledam

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.