Кладионица

1. taj lepak se pravi od sperme ovih zaposlenih sto kucaju tikete

2. Iscepkaj bar kod za svaki slucaj i stavi u cipelu

3. Pa u kladzi sam izijem

well that escalated quickly :D

4. Bredli skokove prosao, poena jos 3 lagano, horford jos skok, moris za 10min 5 poena i umro lik polomi noge zivote jevem ti majku
    Na narodnom 4 mi vec prosla smao bogdanovic majkuncina 0 i sta sad covek da radi

5. Armine brt mogu sad da izvadim kurac i da ga stavim na sank tiket i nije kod mene eno momci na aparatima ga studiraju haha moras razumeti da nismo svi isti

6. Ps će deci kupiti 3 flaminga ako dodje flamengo.

Kontate, slično se zovu, a broj 3 je zbog toga što čeka 3+ :DDD

7. Poginuces brate moj za 300k pisljivih!!!!

8. 100k? "PROVOKACIJA" - iz filma "MALI BUDO"

9. 6x ćeš moći marinu da jebeš, pretvorićeš joj pičku u kašicu

10. ih sto bi mi pa i 1 sestina ovog psetovog dobitka zavrsila posao..

11. Polupaćeš joj pičku ko cigan iz Beča meni šoferku

12. Joj jedan gol kad bi dali sad pisanje bi bilo

13. Pada kvota sa 3.20 na 2.50 na 2 u bet365

14. Pa kad su u prvih 5min 2 puta sutirali u okvir i jednom van okvira xd ubise ih brt

15. Gledamo ja i pola šatre strim na uranku

16. Poigrajmo svi prenesimo psetu pozitivnu energiju ko u onom kvizu manda pokojni sto je vodio kad tapsu.

Ps jel podrhtavas na noge?

17. Stopala nine senicar

18. Prodje bogdanović onom majmunu

19. Somi daj sliku Gorana Troboka. Moramo sve amajlije da upotrebimo all in

20. Nešto razmišljam i ne mogu se utisku oteti da su moje ribizle kudikamo brže od Šomijevih jagodna hm

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.