Кладионица

1. Koliko para plusa.

2. Koliko je to u gramima, hvala.

3. nisam znao da se cimaju oko te sitne kinte.
    kladionica se kladi.

4. Brt npr ja imam tiket u mocartu na 3k evra kvotu 3 cekam, mocart mi ponudi soma za tiket ako ne uzmem onda on uzme i opali soma u sokeru na tu kvotu 3 i svakako su u minusu samo soma. To svaka kladza radi imaju oni love ali nece da je bacaju jbg nije to nista vau to je normalma stvar

5. Pseto kad jebe, on stavlja i jaja.

Bravo brateu, dubok naklon

6. Sve brt stavljam i saku celu nabijam i do lakta ako moze xd

Pao sam nba, imao sam tiket za 110k :( HAHAHAHAHA

7. 25 grama deku

ako ima neko kantu od polidisperzije da donira ovde

8. U taxiju sam vozim vijetnamku jednu sad kuai da je jebem

9. Slikaj picku ako moze ili bar gacice neke

10. Slikaj kljucnu kost obraduj prova kad naidje

11. Adamovu jabucicu preskoci xd

12. od tih kosookih kod mene jedino mongolke i japanke mogu da prodju i to samo najlepsi primerci

13. Coa ne mora 3 k na račun u Sokeru nema veze

14. dan neradnika jebenih, a mi to nismo, idemo dalje sta je bilo sinoc bilo jebiga

lebron 29,5 +
    lenard 29,5 +
    klivlend 1i208,5 +

15. Lebron 29.5 +
    Lav 17.5 +
    Ibaka 14.5 +
    Lauri 18.5 -
    Džozef 7.5 -
    Ariza 8.5 -

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.