Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Zašto se smejala kada ne zna celu priču :(
Ko rano rani 10.5 kvotu grabi.
Igra mi onako u stomaku ko da je Bozic.
Pa ortak, rekoh vam danas da je stavio 250k
Ja 30 na ovo i 20 samo na vecu
A što ja ne mogu onda da stavim bar 3 'iljade ako je on strpao 250 jebemti. 2 soma evra jebotebog
U pravu si, trci do devojke xd
samo da udje molim te boze da se pokrenem malo iz govana
Možda zato što nemaš?
Uzmi od tasta, šta XD
Ali taj što je uplatio 2k sigurno ne pita po netu da li ga je majstor odrao za 2k kad auto radi
Samo ovo da udje da zavrsavamo sezonu u velikom stilu jos posle juventus 1-1&2+ i cao
Prelijep završetak bi bio sezone odista
E i klivlend da se ispostuje i to bi bilo to
Nesto razmisljam sad da se skupimo mi sa teme jednom godisnje i svako da uleti svu svoju ustedjevinu na gomilu. Recimo ps 50k evra, predrazinjo 43k evra, somi 2000 dinara... Kapirate sustinu. I ulezemo svi u svojim mestima u istoj kladionici recimo maxbet te pare na neki tip nase druge lige, na autsajdera. Tu su uplate generalno manje i ta nasa zajednicka ce ih pokolebati i pasce kvota a kvota na favorita narasti itd. Onda ulece druga ekipa: armin, kilogram itd i rokaju na favorita kome je kvota porasla i uzimamo sigurnu lovu koju delimo proporcionalno od uplate.
Ja čekam 20k dinara da Mačva uzme još jedan bod i osvoji titulu xD to mi je iskreno kulminacija sezone.
Solidno mentolska ideja papet
PuppetMaster
OMG
A drugu ligu mi ne pominji, namestenu utakmicu debili ne mogu da odrade onaj subotic imbecil sa 10m precku pogodi. Posle dribla golmana i ode u golaut... Dogovore 3:2(1:1) i svi izgruvamo 1&gg, X-1 i 2+p i debil nam utera kurac za dva plus prvo jebali smo mu majku svi. A na tribinama sto gledalaca niko ne zna ni koji su na tabeli svi dosli jer se kladili igrac-sportski direktor dogovorio i pustio info da nije bilo 3:2 na kraju ne bi izasao sa stadiona znojio se ko konj u drugom poluvremenu
Hahaha
Doslo 2-1 jbg da smo znali da imaju idiota u timu vise bi uzeli nego jbg