Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
U 12:41:37 je u Maxbetu bilo 7.38 na 550 dinara. Veca je 4.1 manja 1.80...
A recimo mi ovde sa teme uzmemo neki klub tipa cetvrta liga uvedemo ga u drugu onda namestamo svaku jebenu utakmicu prelaze neke ljute i uzimamo lovu ogromnu posle ako nas provale ako treba neko da robija ima kod mene u selu pijanica lezali bi za male pare sig (sig)
:D
Papet imate pvt
https://www.youtube.com/watch?v=OsEXsQ9frwQ
izgled da sutra pazar dobija cuku bez problema.
a i kapiram da ne mogu oni da ispadu.da ne bi muftija alahu ekber odradio.
Naš'o u seoskoj kladionici, izašlo u dopuni, 9.5, dod'o sam taman ono što sam hteo u sokeru, ne igra mi više u stomaku, sad sam miran.
Papete nadji gde ima da se igra cetvrta liga i za 6 meseci ces graditi novi sad na vodi
U maxbetu pala veca sa 5,4 na 4,1 hahaha njima nista nije jasno garantujem, uplaceno oko 500k kod njih
hahah IDEMO DOJAVE
ŠALJI PS BRT
Ja uplatio na 7.22 valjda je to pristojno
Pijmo vodu sa izvora
novi pazar i metalac x2 isto fixevi
Ps brt pa namestamo tek kad dodjemo u drugu to sam napisao ok?
Sa 300k iz beton do druge lige dolazis jedna sezona jedan rang
dinari?
Drahme xd
Stavio sam soma u sokeru, i dalje je neka kvota na nju
ovako izgleda kad covek ima viziju, thinking outside the box
Поново форумом влада та дивна еуфорија ишчекивања дојаве. ''Дојава, дојава!'' ори се топиком и приватним порукама. Срчани притисци расту из минута у минут, из сата у сат, ускед очекивања знатно побољшаног материјалнаго стања.
Obrisao sam post jer sam nesvesno otkrio o kojim se utakmicama radi xd
Mada bih rekao da ste svi javili svima koje znate vec... Razmisljao sam zbog toga da vam uopste ne govorim al jbg, tako samo mogu i kladze da se umesaju pa da popusimo kurac svi kad postane pablik bet