Кладионица

1. Ja nisam nikome rekao ostrogami.

2. Ja samo burazeru, skromno rekao bih, nisam nikom od drugara rek'o baš iz tog razloga.

3. ja nemam prijatelja tako da nemas brige

4. Ja nisam nikome rekao ostrogami.

5. ja sam podelio na stranici pomazimo konje zvonka bogdana

6. ti si administrator tamo ili...?

7. izvini ali nemogu da ti odg na to pitanje

8. previse si tajnovit u poslednje vreme. promenio si se. I moja osecanja prema tebi su....

9. pobrišite/izeditujte sami sve svoje intrigantije postove na zadnjih deset strana, sve gde piše kvota, kolko je pala, kad se igra itd

čudi me kako je baš najkuđeniji učesnik ove teme jedini podelio informaciju sa svojim bližnjima...

10. Ja mogu da javim ljudima koje ne volim da igraju nešto kontra, da se malo izniveliše

11. s obrzirom da je ispratio ovo izvesni aleksandar iz kragujevca, pre ces ih obradovati

12. A i to što kažeš haha. E i spremite svi za sutra svoje amajlije, srećne pesme, gifove, uverite se da imate dovoljno stopala Nine Seničar, budite spremni za bajanje

13. Samo muzika koja ima veze sa srpskim fudbalom i parama, za početak novčanik od kože slona:
    https://www.youtube.com/watch?v=Jj8TcjnokC4

14. može i sve od jelene karleuše i zorana - mornari

15. Naravno da nisam bukvalno nikome rekao. Kad smo jurili Hrvate ovde pričao sam debilima pa kad dodje dužno je da dođe moralo je jbg reko Lukić ko da sam Terzić ja a kad ne dođe dolazimo u sukob i prozivanje
    Što će to meni

16. sve što je više slušaš, sve je bolja

17. a kad ne dođe dolazimo u sukob i prozivanje

ovo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.