Кладионица

1. Nema nama nista bez Ane Kokic ja da vam kazem

2. Ima neko meridijan blizu ono da mu je ispred zgrade fazon? Ovde kod mene nema blizu, pa ako neko ima nek pita koja kvota da klivlend osvaja nba i juve ls da vidim dal da se cimam

3. Ili ko ih ima ono na fb znam da ih je neko sprdao nesto

4. Mogu ti ja proveriti za nekih pola sata ok?

5. 6.8 u slucaju da jos nekog zanima xd

6. kazu da ce brnabicka da bude premijer..

7. Sta radis izijem? Kuliras malo odmaras?

8. Da ste me slusali rekao sam da ce da bude Brnabiceva, a i prekjuce kad se saznalo da ce Selakovic (koji je bio prvi favorit ako bude iz stranke) da bude gensek Predsednikov.

E sad me pitajte A STO TI NISI ODIGRAO KAD SI TO TAKO ZNAO, a ja cu da pocnem da placem.

9. Pa jesam vam kacio info iz kabineta VUJOVIC PREMIJER

10. Nisam video insajder info on mi je drugi izbor bio, moze i prvi, isto je, a i on vise lici na Mirka Cvetkovica. Tacnije isti je, i Dusan i Mirko su ministri finansija, i jedan i drugi ce biti marionete predsednicima, i fizicki lice

11. Lorijen 1
    Inter daje 3+
    Krotone 1xi0-3
    Fjorentina 1 i 2+ prvo

Kvota u mozz 11 pa nek izgori kuca

12. Zamka je veceras sasuolo gg3+ gg 3+ , dva od ova 3 padaju

13. hahah 1:1 13. minut, odlicna zamka

14. Hahahah a jebeno sam znao zato sam i napisao da me popisa jos vise koja god sila da me jebe eto

15. ajde bre mrtva fiorentino pušite kurac slepci

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.