Кладионица

1. 1/4 na tiketu

Zamka konacan 5:3 zamalo jbg

2. cela liga dosla gg3+, neka mi puse kurac

3. Mene obori jebeni empoli aukurac

4. BOLUSPORE JEBEM TI SE S MAMOM BRE

POGLEDAJ ME BOZE POGLEDAJ AJDE SISO

5. Gadna tama tamo vlada
    nedođija bez broja
    ljudi raznog kova i boja
    sve do ognja Boluspora i gnoja

6. A brt mora narodnjak neki kaka je ovo kurac bajalica

7. A brate, uključujem se u 85. minutu pri 0 - 1 sa igračem manje, mogli su Ipče, Džej, Halid i Šaban zajedno da snime pesmu, da u njoj ima nešto što se rimuje sa jebenim Bolusporom i da njom bajem, ne bi pomoglo

8. Dal se arming ponadao sad kad mu je zapistalo za gol? Xdd

9. A i delovalo mi prikladno, Boluspor, tama, gnoj, sve nekako povezano

10. Ma ugasio sam odma i bolje je sto sam ahahha pazite ovo imam frosinone 1xi0-3 i primaju gol u 86. SA DVA IGRACA VISE HAHAHAHAHAHAHA

11. a na verujem ti brate ozb, mislim da izmisljas tikete, ali to je samo neko moje misljenje

12. Pa i ja sebi kazem svako vece da sve ovo nije istina da je san i probudim se sledeci dan i to mi daje snagu da nastavim dalje, probudicu se nekad

13. moze li nekako da se izvuce podatak u kom je mesecu ova tema bila najaktivnija

14. ja vec 3 godine zaredom dobijam oko nove godine, znaci decembar i januar, pomalo se presece negde u martu par dana i onda april maj jun jul avgust septembar jebacina teska nikad nista jebeno ne uzmem ja nzm koje su to magije

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.