Кладионица

1. Dobro evropsko svakako, to je praznik

A ovo veceras ne znam jbg necu da ubedjujem nikoga ali je fina kvotica za probati a nije nebuloza ima neki rezon

2. Mislim da je sam kraj avgusta pocetak septembra a mozda cak i septembar

3. 31. avgust - 17. septembar

Bogami počeće i fudbal ozbiljan pre toga

4. Ako mislis na nase u kvalifikacijama za evropska takmicenja banucu ti na vrata sa sekirom gluvarom jer nisi za bolje oruzje

5. Ne nego valjda šampionati počinju svi negde do sredine avgusta

Naše neću ni da gledam u kvalifikacijama jebe mi se tačno, eventualno možda samo 2-3 gola protivnika pišem jer teške noge od priprema naporan put do kazahstana ne leži nam sovjetska škola fudbala njima je prvenstvo odavno počelo pa su u formi oni su zemlja u usponu i sl.

6. Ja ima da igram da nasi nece svi zajedno dati vise od 5 golova u celokupnim kvalifikacijama ako mi ne daju kvotu 60 jebacu im mater

7. sve nesto mislim da cu na bugare igrati (boze oprosti).oni belarusi nisu ni za kurac,a bugarima treba.dobra je kvota.ta utakmica da se igra na sportskoj prognozi bila bi troznak.
    x2 kao blaza verzija za odigrati
    igram jebeni tenis +/- gemove.zabodem se u monitor i kao pratim promene.kakva nakazna igra.mislim i na tenis i kladjenje na isti

ima leti super norveskih dz zapad 3c liga. sve nesto mislim da i ne postoje,al kladionice ubacile cisto da popune listu.

8. Sanitarni brate, potrudim se da pročitam svaki tvoj post ovde sa pažnjom, jer je tema kladionica i hoću da uzmem pare.

Al kad završim sa čitanjem nikad ali nikad mi nije jebeno jasno na šta da se kladim ukurac.

Mozda je do mene, necu da gresim dusu.

9. iskreno, ni na sta.jos da me neko prokune za 50 din.
    (na bugarsku ili x2(ista tekma))

10. 40 kvota da Klivlend dobija 4:3.

Pametnome dosta

11. 3.5 da GS uzima 4:1 uh uh

12. Treba pitati u meridianu kolika je kvota da Dzejms prelazi u Lejkerse

13. Ozb se prica o tome, a i ima smisla. Ovaj tim je prenatrpan igracima koji nece postati bolji a kurac su.

U los andjelesu ima vilu od 10 miliona, firme neke itd. Ako odu tamo on i PG, oteraju Mozgova moze biti svasta. Jos imaju i drugog pika itd

14. Jel moze neko da mi odradi nesto u fotosopu, nije komplikovano i nije preveliko cimanje?

15. Čekaj sad će radjard da dođe, on ti se razume baš u fotošop xdd

16. Haha, da. A i jedva cekam da vidi pitanje xd

17. Ja moram da bacim soma na tu kvotu 40 ko ga jebe jer mozda ne pise gsw istoriju nego klivlend :D

18. mada nisam palio fotošop 4-5 meseci sig

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.