Кладионица

1. Odigram pet utakmica, na svih pet do poluvremena 1 (jedan) gol

2. milvol ipsvic prvo 2-3 eh zivote

3. Ne znam šta to znači, ali onih 250 dinara su bili namenjeni za sutrašnji parizer, hleb i jogurt, pa ono, ne bi bilo loše da dođe...

4. Ako si poslušao Armina, sutra ćeš jesti kavijar

5. 5od6 tiketa palo, ostao samo ovaj sto i nije mogao da padne haha

6. sad prcamo u drugom radj a ovi bednici nek se tresu sa laznom nadom jos 45min

7. Radj ti si jedna kompletna budala

8. Ja armina mogu da prepisem samo za neki od 2 ili vise miliona jer jednom mora da ga bas solidno posere za ovih dva miliona tiketa koliko je okinuo xd steta sto ne baci neki takav nekad

9. pa imao sam jednu zmijicu za 350k i tu je bio milvol 0-1 prvo :D

10. ja čekam još jedan gol na barnsli za pare, ali ako je uslov da prihvatim prolazak arminovog tiketa zbog tog gola, bez razmišljanja ću reći ne.

11. a šta kad znam da je arminovo srce OVOLIKO i da bi najsrećniji bio nekome da donese sreću i moram da ga ispratim, pa makar delio s njim uvelu nadu u 22:29

12. ovaj covek zna sta se desava i zato cemo veceras natociti sampanj pice

13. sa arminom samo možeš jogurt da dijeliš xd

14. sretno svima niesam odigrao nista veceras

15. igrao sam u suto more jedan tiket i pao sam na koritiba 3+ za 370 eur a ona bila 2-0 poluvreme to je 970 eur

16. bromli uterao 3 u drugom za samo 20min pa jel moguce to :D

17. Ja sam sablaznjen o.O

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.