Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kakva su govna naše kladionice treba im sve uzeti
Deki ti jedini ovde uzimaš pare, ovi ostali samo kenjaju. Daj ostavi neki predlog.
Elelm, usraće crnogorci rumunje 39 razlike.
Dali 14,5 granicu na bojana haha amateri probio u prvom, al dzaba kad satoranski duva kurac
imam 800 din a za rano ujutru mi treba 3000, kako da napravim to aj sad neko pametan nek mi kaze kad sam ja glupa konjina koja ne moze da ubode nijednog igraca od pocetka prvenstva
Spucaj sve na srbija sa hendikepom i letonija fiks
to mi daje dobitak od samo 2200 :/
Dodaj porzingisa plus ako je na 25,5 ili manje. Turcin nema cetvorku ako se spusti mora dzedaj osman da ga cuva a to je ono bas mismec. A i ako je na 5 ima furkana aldemira i erdena
ma tu ocekujem brutalnu kradju u korist turaka, a ovaj slepac ni protiv rusa nije mogao da se sacuva pa je 4. licnu popio na pocetku drugog poluvremena
mozda ipak grcki kino da probam
Nepravedno dosudjenu cetvrtu za nepostojeci floping. Ukrale mi sudije 15 poena na fantaziju. Al i bez njega su pobijedili ruse 15 razlike
https://image.prntscr.com/image/VtL3et_nRiis9050_YeG9w.png
ovo planiram za vikend, svidja mi se igra mnogo, dakle domacin 1-3 gola ili gost 1-3 gola, celzi, liverpul, totenhem, roma, lacio mi je fazon milion posto sigurno, ove ostale sta znam trebalo bi i to lagano, mozda ne budem smeo soma na sve, nego za 500, pa za 500 bez francuza, pa 500 bez sevilje svonsija i francuza videcu
Coakg jel igra tvoj burazer jos uvek ono 2-3 gola?
Ako igra sme li da se zna kako mu ide?
Armine pašćeš Sevilju
Loše ide jako, đoks, baš naišao loš period, mada jbg, to je uvek subjektivno.
Daj malo ovi glavni Španci da se odmore sad , dosta je bre batke.
Ja iskreno ne znam sta da radim, prodje jos jedna sezona gde sam samo lupetao neke gluposti i prosao kao bos po trnju. Ocigledno da moram da prestanem da lupam gluposti xD
Nesto mora da se odredi da se juri, da se igra samo to i cao. Sad sta igrati, to je pitanje vece i od onog kad neko napise "question everything" pa neko napise u odgovoru "Why?"
Batalio sam sve , jos samo kanter i kocka ostali.
Mali su max dobitci u kladionici lupam kada bih se vratio iz prošlosti morao bih baš da se iscimam za tipa 100-150k jura
Iy budućnosti
To dođe kao rad
deki ja sam jedom plakao kad me je iskrivilo na kladionici
nije laz, jos legao u krevet i jecam
E i ja sam razmisljao, odaberes nesto, neku igru tipa sto ljudi jure 2+ prvo ili prvo gg, bukvalno bilo sta mozes, sta ti je zanimljivo da pratis sta ti odgovara, ja u posl vreme volim da igram prvo 1-2, ali mi bude usput onako tiket, e sad kad bi se samo tome posvetio, pratio timove odredjene, napravio kao ekipu koju rokam za tu igru ili tako neki kurac msm svakako bih ga poduvao al eto xd
Meni se desilo da mi otvore mućkanu kiselu u kladionici niko nije izvalio suze