Ne znam ni jedno kolo osim ono dva levo dva desno ili tri desno dva levo. Ako mi unapred kazu koje je od ta dva. Mada sam s godinama odustao i od ulazenja u kolo mrtav pijan jer se desavalo u 90 posto slucajeva svi krenu levo a ja desno(ili obratno) pa otkinem nekoga porusim osmoro s te strane
haha ove igre u mocartu na plasman zvezde i partizana u smrdljivoj ligi evrope, dugo nešto paorskije nisam video, zamišljam onako dva radnika skroz dobre pekare, posle smene idu u mocart i sede pola sata i kao odlučuju šta je tu ipak najbolja opcija, ma brate četvrtfinale realno šta
Inace ne pise ovde ali moze da se igra jedino u singlu ovo, sto znaci da treba da istresem 50k da bi imalo smisla igrati to kao nesto, sto jos vise daje na paorstini toj
sitno kolo do kola igra pse to stambola
govnjivi luzerpul
Liverpul 1
Maribor 1X i 0-1 prvo poluvreme
Lajpcig - Monako 2-3
Totenhem - Dortmund 12 i GG
Kvota: 22
Ja znam
Ps verovatno zna one njihove igre kad se pogrle pa poigravaju
Ne znam ni jedno kolo osim ono dva levo dva desno ili tri desno dva levo. Ako mi unapred kazu koje je od ta dva. Mada sam s godinama odustao i od ulazenja u kolo mrtav pijan jer se desavalo u 90 posto slucajeva svi krenu levo a ja desno(ili obratno) pa otkinem nekoga porusim osmoro s te strane
Nikolase ja igrao I1V1 Liverpul i bio u tripu da sam igrao cistog keca i da sam samo to omasio, kad ono napokon ubo nesto, 27 kvotu s 200 din.
haha ove igre u mocartu na plasman zvezde i partizana u smrdljivoj ligi evrope, dugo nešto paorskije nisam video, zamišljam onako dva radnika skroz dobre pekare, posle smene idu u mocart i sede pola sata i kao odlučuju šta je tu ipak najbolja opcija, ma brate četvrtfinale realno šta
jedan navija za partizan jedan za zvezdu al brate šta, jeste da sam ja cigan brate al volim da partizan prođe dobro u evropi brate
Hahah
Hahaha
Inace ne pise ovde ali moze da se igra jedino u singlu ovo, sto znaci da treba da istresem 50k da bi imalo smisla igrati to kao nesto, sto jos vise daje na paorstini toj
Imam sliku gde ps i ja kolo igramo
Hahaha seres?
Jedino ako je ona madjarica pored mene, nema druge, bas je bombonica bila
AJDE ROKAJTE PICKE STA JE BRE
Opet sam glupander ispao preveliki
(dve počele)
Zvezda x
Vitese gg
Vidmar 6.5 -
Rendolf skokovi 5.5 +
M. Gasol skokovi 7.5 -
Umesto isplate 61k, lagani povrat od 500 kinti :)
Završiše Kuvajćani 2:2.
https://image.prntscr.com/image/L3q8qHVIRrurhhAZTPLYkQ.jpeg
https://image.prntscr.com/image/YD8v440eSdeDZZbuMW_8Yw.jpeg
Ti si nerealna pojava
Predrazinjo: (daje tiket radnici)
Radnica: Sto ne dade listu pa redom da kucam -.-
xD
Em ti vratili 500 kinti em imas papira za 4 kenjanja xd
Al su digli bogdana i sveda u picku materinu