Кладионица

1. ArminVanBuuren
    Mark gasol nije dosao u plus na ovom prvenstvu

pre 2 dana

Hahahahaha covek ubacio 40 poena razmisljao da uzme navara da ga proturi kroz obruc

2. gde pratite status poena kosarkasa asistenicije i to

3. fejnord,lajpcig, lpul, šahtjor, totenhem sve gg3+

4. Aleksandar Kilogram u epizodi "2600 dinara koje sam nasao u bunaru"

5. opa dejo sve si izmasio

6. dejane ti reci moru neka crno ostane brate moj zamoli zoru da mi nocas ne svane

7. Monako me bacio za 38 a boban za 12 lepo bogami na prvom igrao monako 2-3 i 3+ i totenhem 1-1 i 3+ a na drugom srbija 2 datome i bobi plus i aradori minus jbg

8. dvadeset cetiri dinara duzan sam dejo kod mlinara kod kovaca ne smem svracati

9. Opa Aco sve si izmašio

10. i pepi je izmasio (pepi=pseto od miloste)

11. Meli govnar za 8k. Na poluvremenu imao 7, 8.5 granica. Tako i ostalo.

12. Pa meni je i rekao haha

13. Koji je kurac sa ovakvim malim kvotama za prolaz partizana i cz
    http://static.mozzartsport.com/img/news/1/5/e/15052119013685.png

14. Jaki smo ko crna zemlja

15. Pa zato sto nece da rizikuju sa nasim paljevinama ovo ima svi da odigraju jer OTKUD ZNAS

16. znate li box i pseto da igrate kolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.