U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
пропелер га разнео на комаде, тако ми он рече у поруци, е сад не знам јбг тако је причао и за главу бобана марјановића...
Potrcao da uplati psetovu dojavu pa pao i razbio kolena.
Mozda ga thilmo pokupio kolima
Hoces da kazes da je izijem prostitutka?
Pokupio
Gledam tiket lik igra
austrija x-1
italija x
tursla 2-2 na 200 din 197000
Gledam i jecam
па бранио је ваљда на 2:1 и 1:0 није луд јебемти
црно баш
како је играо уопште квоту 1.15 поред ове две није ми јасно
Italija x druže
аха сад видим нисам видео да је х поред италије (можда си и изоставио не знам) ау ау свака му част онда
Lud batke, igra 30 tiketa po 200 din 3 tekme pa rotira tipove nekad mu prođe 2-3 tiketa na realne kvote pa vrati uloženo a nekad ga useru iznenađenja
Imao je i tiket austrija daje dva u drugom, italija dva u drugom i island dva u prvom tu je čekao 30k
Nije pisao X pored italije pre edita
Cao drugari long tajm no si na ovoj temi.
Posto ne stigoh danas da vam javim za austrija srbija GG4+ na kvoti 4, za sutra imate partizan - lazni fmp preokret na mecu na kvotu 3.95
poyy
Francuska 2
Holandija 2
Belgija 2
Portugal 2
Kvota ako je preko tri jebi me
Pa samo na belgiju je preko 2
Bosanci neće izgubiti
video sam posle da je dosta jaka kvota na belgiju, mogu da raznesu bosance, ne znam samo kakvo je stanje na tabeli