Кладионица

1. Ma bosanci se bore za baraz, belgijanci vec prosli odavno.. belgija bez lukakua..

Moze 1x da se proba tu

2. Е боре се "босанци" за бараж јер су најгори 2. и они не иду у горепоменути бараж

3. Mislim da mogu do boda, belgijancima se jebe

Na ono gazimudovo kkp-fmp preokret na mecu bih dodao odzo plus

4. Pa ako pobede belgijance koje boli kurac nece biti najgori drugoplasirani o.O

5. Pa da, ali nije dovoljno da samo belgijance boli kurac jbg moraju nesto da urade nece belgijanci da se sklone samo

6. Kako propustiti to da gubimo 11 razlike
    https://i.imgur.com/K6XpTZQ.jpg

7. Gruzija daje prvi gol kvota kolika je

8. kapiram da ce hrvati dobiti ukrajince.i jedni drugi moraju ici na pobedu,al ukrajina igra neki debilan i spor fudbal.mislim da su imali srece da odu na bilo koje prventsvo.
    albanija italija gg.nemaju nekih motiva italijani,a ovi ce da kidisu,tako da kapiram da ce dati gol.nece italijani izgubiti.tako da neki golovi na obe strane su ok.
    cg slovenija mladi gg.igraju na golove i jedni i drugi

9. igrajte srbija- gruzija drugo poluvreme 2+
    i ukrajina - hrvatska gg

10. Тзв. Реп.Бечмен

11. Hahahaha dobar

12. Hrvati su mi dvojka danas.

Sutra vredi pokusati Svajcarce 2 5.5 je kvota.

13. ne znam da li je u drugim kladionicama,al dobro je ovo za kosovo.mislim kada sam nesto igrao gg na kosovo u maksbetu da je pisalo samo kosovo.

14. Митревић даје гол.

15. Island daje 2 u prvom

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.