Ok razumem sk1 zauzeo partizan nema frke ali kakav kurac tenis jebeni i irska danska da zauzmu druga dva kanala, a na hd-u neku prijateljsku fudbalsku prenose mrš
Skini aplikaciju Mobdro kao apk file preko njihovog sajta i gledaj sve SK kanale na telefonu :) Pored toga, imaju i svi ostali sportski i uopšte svi svjetski kanali.
Možeš posle i na kompu preko android emulatora.
Eto, uživaj :)
Ma šta da gledam dalje, robinson nastavlja da se majmuniše, evo dva faula, bacanja 0/2, rendolf pravi dva ofanzivna faula ma marš bre više majku vam jebem pogasio sam sve i ne igram ova sranja više
Da stvar bude gora u fantaziju pišljivom uzmem mekaluma i štimca degenerika, pa kao u 19:30 neću mnogo je dva iz efesa daj ipak tajusa i rendolfa i eto mi kurčina i tu ma jebem ti bre mater više šta me jebeš koji kurac dokle ćeš ovako
Igrate na daunka robinsona, divljaka nekontrolisanog plus na granicu 11.5 protiv panatinaikosa u grčkoj. Još jedan dokaz zašto u širokom luku treba izbegavati ovu temu.
koliki degenerik treba da budes da se vracas stalno po jos kurca a jebeno cemo se sutra vratiti po duplu porciju to svi znamo ali zasto radimo ovo ajde bar kvalitetan kurac da nas kara
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Govnjivi SK ne prenosi nijednu EL utakmicu večeras na kanalima hd i 123
Ok razumem sk1 zauzeo partizan nema frke ali kakav kurac tenis jebeni i irska danska da zauzmu druga dva kanala, a na hd-u neku prijateljsku fudbalsku prenose mrš
Skini aplikaciju Mobdro kao apk file preko njihovog sajta i gledaj sve SK kanale na telefonu :) Pored toga, imaju i svi ostali sportski i uopšte svi svjetski kanali.
Možeš posle i na kompu preko android emulatora.
Eto, uživaj :)
pao 157.5+
baskonija 162.5+
efes(+5.5) h2
Sta je ovo gleda li ko ovo
hahah kakvo prskanje po ciganima madridjanskim
Ma šta da gledam dalje, robinson nastavlja da se majmuniše, evo dva faula, bacanja 0/2, rendolf pravi dva ofanzivna faula ma marš bre više majku vam jebem pogasio sam sve i ne igram ova sranja više
Da stvar bude gora u fantaziju pišljivom uzmem mekaluma i štimca degenerika, pa kao u 19:30 neću mnogo je dva iz efesa daj ipak tajusa i rendolfa i eto mi kurčina i tu ma jebem ti bre mater više šta me jebeš koji kurac dokle ćeš ovako
Haahahaha 1/6 bacanja i tri faula, pa ruke bih odsekao svakom košarkašu koji puca bacanja 1/6
Igrate na daunka robinsona, divljaka nekontrolisanog plus na granicu 11.5 protiv panatinaikosa u grčkoj. Još jedan dokaz zašto u širokom luku treba izbegavati ovu temu.
Himki izgubio u prvom, ne moram ni da gledam dalje tiket, još ovaj sa Sikmom i Brazilom, ali treba mi i Makabi više od 84.5
Brazil = Španija
'ajde ne seri mejmune da nije degenerik sad bi već 8-10 imao... Na 10.5 smo ga igrali.
Jebote 1/6 nisam ni video pa dobro šta sad samo ne shvatam kako sve ovako naopako jebem li mu mater mrtvu
E dobar dan ja sam tomas robinson i dolazim iz nba i šutiram penale 15%, mogu li da igram za vas
15%.
brt, lik napravi u proseku 3 lične u 6.minutu fazon, kako možeš igrati plus na takvu glavu
nista dobro iz kragujevca nije doslo sto li sam danas pomislio da ce mi to biti spas
ne razumem ovo takmicenje majke mi pa sta su ova govna sta je ovo
imam 6 engleza 1+ prvo evo 30.min nigde gola ahahh to je to sprcao sam svu srecu za ovu deceniju
e, znate da se ja slabo kladim, jel može neko da mi objasni kako to da predlozi coe kilograma ne dolaze, a onako detaljne analize je napisao
Ovo je takmičenje u kojem je Štimac treći po indeksu korisnosti i nastavlja da teroriše svakog ko mu stane na put
koliki degenerik treba da budes da se vracas stalno po jos kurca a jebeno cemo se sutra vratiti po duplu porciju to svi znamo ali zasto radimo ovo ajde bar kvalitetan kurac da nas kara