U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
I srecna slava nikolasu pa i tebi
Hvalaaa ps madjijo
Bez madjije sam davno ostao, sto se kocke rice kanal, na sportskim borilistima kurcina, sve manje mogud a popijem a da se ne ponasam ko idiot a pocinju polako i zemske da me kuliraju razmisljam da se ubijem ili odem u neku zabit
па и ја исто тако, али који сам баксуз ових дана и да се обесим пукла би греда убогаљила би ме да једно два месеца лежим у кориту смеј'о би ми се народ ни то не смем сад јебемти
јутрос се будим и помишљам кад да уклопим да стигнем до кладионице, а имам неку славу око пет и око тога морам да се исцимам баш, а онда као ух бре па са рачуна ћу да пребацим час и да кокам и онда се сетим да сам рекао да нећу на тикет више од 100 динара ал' ако пребацим с рачуна ту бога нема да не будем алав и сад као пијем кафу и мислим какав сам ја заправо слепац
николас ће бити преписан ту нема приче мора јбг
Hvala svim ljudima dobre volje neka i njima dođe
Botafogo 1-1&3+
Šapekoense 1-1&3+
Palmeiras 1-1&3+
Srecna slava prijateljima dragim meni je utorak pa cestitajte i meni u utorak
Za danas nema filozofiranje sa soma u glavu
Sved 20,5 +
Deson tomas 12,5 +
Papas 8,5 -
Ulanovas 8,5 -
Kako vam se cini?
Preljepo je ovo, al' nešto mora kao za kurac da se izjalovi
Možda je papas najnesigurniji ovde
Dakle piši ga minus u singlu 100% ti je to sad kad sam rek'o ovo iznad xd
Hteo sam i mekkauma ali i 9 je a ovi u 6i7 tresao bih se ne bih preiveo i aj bez jbg
Rivers 10.5+
Jankunas 10.5+
Šermadini 7.5-
Kalates 11.5-
Mekalum 12.5+
Nema kurca
Sta je sa tomasom koji kurac sto ne igra jebeno
Izvinite prijatelji za Tomasa glupandera, garantovao sam za ovog momka
A robinson degenko sad prangija pa da
Neki produzetak jedino da da nadu
hm da li da odigram jankunasa ili pangosa hm hm, ma ipak ću kevina ljubaznog, u solidnoj je formi.
jankunas poluvreme 9 poena, pangos 0 uz indeks -7
brok motum ahahah
Brok Motum izgleda tako kao da mu je kevu jebo Juruk Hai
Kalates 24 poena, 10 as i 8 skokova za indeks 38 a ima još 4 minuta da se igra
Rivers 10.5+
Jankunas 10.5+
Šermadini 7.5-
Kalates 11.5-
Mekalum 12.5+
https://image.prntscr.com/image/NEsJ-zKrRvGDrvY0LDlZ1A.png