Кладионица

1. A sta znam kurtonski je nba ne moze niko nista pogoditi trenutno al aj lepo ti krenulo srecno

2. a moje muke koje su pitate paaa vajtsajd 10 na poluvremenu i ostace tako izgleda...

3. I kari je jako fino krenuo ali oduvaše ih jbg, što ubaci do kraja treće ubacio je, sad sam baš skeptičan da može do 26 makar

4. Opa opa evo čuo me je odmah 5 poena

Edit: Pardon 7 ipak, samo trpaj batke

5. Ladno igra do kraja na 20+ koji govnarko mali (al.nek.je ispostovao)

6. Ispoštovao me malopre još jer je na 25.5 bio, a on baš sipa, mislio sam da će da 'ladi jaja u drugom.

Prestao sam da ga pratim, tauns sad.

7. U pa 26 je imao bas bas davno nabi 37 govnarko

8. Sjebao sam se, povukao sam pare sa mocarta na račun u banci da bih ih prebacio u soker, međutim nisu to obradili danas pa su mi zarobljene, a kasno je da trčim do bilo koje kladionice sad, ako ima ko šta na računu neka mi pusti pvt da čukam tiket, ujutru vraćam.

9. juče vrlo uspešan dan, a danas u nove radne pobede

10. Pardon, htedoh reći mrš bre u pičku materinu

11. NA NJOJ SAMO STIKLA I VIKTORIJINA TAJNA

12. JER JEDINO NOVAC IMA MOC
    DA SA TOBOM DUZE TRAJE NOC

13. VOLIS SAMO ZIVOT LAGODAN
    NIJE BITNO S KIM SVANE TI DAN

14. LJUBAV I POSAO
    LEPO I KORISNO
    NA VISOKO UVEK SI PUCALA

ILI JE BIZNISMEN
    ILI JE TATIN SIN
    NEMAM JA TU STA DA TRAZIM

LJUBAV I POSAO
    LEPO I KORISNO
    NA VISOKO UVEK SI PUCALA

CRNOG BI DJAVOLA
    DOVELA DO LUDILA
    MALA BEZ MORALA
    MALA BEZ MORALA

15. GORAN VUKOSIC LEKCIJE

16. Jedan lajv dobar:
    Bešiktaš nema više golova
    Spartak 1 i 2.5-

Kvota nešto preko 6

17. ааахахахх па јебем вам мајку бре баш у 92. мрш пичка вам материна нећу ни да играм вечерас ништа

аукурац кад овако мора што га не дадоше у 46. и лепо да паднем после минут к'о човек а не овако јајарски

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.