I tako jedan siti, kome aguero igra u prvoj postavi i koji svakom timu u premijer ligi pakuje u proseku po 4 komada i čijih 11 igrača vredi kao cela holandska liga sad ne može jadnom fejnordu koji se puni sa cvoleom i viljemom drugim i ostalim poluamaterskim ekipama da utera makar dva gola ma ovo bre baš nema smisla
не не ово нису чиста посла дефинитивно
ако су га примили јебем ли им семе сад лепо ЛЕ и готово јебем вам бре матер редом
A dobro, moralo je ovako
Haha acakg i dalje u formi xd
Samo englezi nizeligasi najnizi golovi rokajte samo se tu uzimaju pare
ahahah udavio sam se na ovo coino ne znam kako da ga nazovem
bristol siti, notingem, čarlton, piterboro, bromli, filde, lejton sve 3+ idemo malena život je pred nama kvota 45
Pa be moze flyde svako kolo 3+ jebate
pa sad ne moze sig jer je odlozeno xD
a i bromli odlozen u kurac bas
Arming hocu veceras par igraca nba presigurnih
Samo jedna utakmica brate :D
Au smor
I tako jedan siti, kome aguero igra u prvoj postavi i koji svakom timu u premijer ligi pakuje u proseku po 4 komada i čijih 11 igrača vredi kao cela holandska liga sad ne može jadnom fejnordu koji se puni sa cvoleom i viljemom drugim i ostalim poluamaterskim ekipama da utera makar dva gola ma ovo bre baš nema smisla
Spakuju kurac sebi u dupe, kad treba da daju 2 gola u drugom za 12 hiljada, onda daju samo jedan slepci jedni
U stvari, spakuju kurac meni u dupe
Haha a ovaj Liverpul je tek legendaran
I ja gol na englezima za 10k al toliko sam ravnodusan iako mi gori pod nogama haha smesno mi jebeno
I wanna know what love is
to zvuči kao da bi mogao da bude nečiji nadimak
iwkwli
avnvli
Hahahah možda taj neko zna bvdlga-u