Кладионица

1. nije svaki sekund badnji dan
    eheehehe

2. ali dobro, imam nekoliko simpatičnih tiketa da pokažem ali sutra ću postaviti, da se neko ovde ne naljuti :)

3. Стављајте по један НБА тип, јебем вам матер, поиграјмо

4. Majka je svetinja pizda ti materina

5. Јебем ти светињу

6. Лилард -
    Моја типчина

7. Solidan singl hahahahaha

8. Прелази у хистерију, ош ти Течу зовем?

9. Tejtum krscina 13.5

10. moze neko da mi nadje zajka preko ip adrese?

11. Idi u erdevik kole mamci i zapali ga diygori

12. Volim kad mi sinusi se zapuše od koksa ka d plačem a vilicam mi se stegla samo žvaćem naime uhvatio sam real gg1&gg2 u nekom sirtemu malom i uzeo 15k to sam dao na kokišku i pevačicu ne kući se kuća od kocke jbg

13. Veliki pozdrav za mog burazera Cou l Boha nema veye što ste me oladili opraštavam ste

14. ја сам од данас најозбиљније ушао у процес лечења, више нека самоконтрола као да видим држим ли још све у својим рукама или ми помоћ треба баш

први дан без тикета, и ок, испратио сам резултате ту и тамо, три пута се обуо да идем у кладионицу па сео запалио дуван као да искулирам нећу, и вечерас зевао по граду и сконтам да је прошло 11 и као пу јебему матер где сад да уплатим аванс кад не раде кладионице, и наравно сетим се могу да бацим паре на банкомат на картицу па с ње, шта то је минут посла а гомила нба утакмица, и одем до банкомата и уплатим (мислим свакако сам морао да уплатим за неке рачуне и курце али наменски оставио 1500 динара више) и јебем себи мајку у пичку болесну и вратим се и дигнем тих 1500 динара па нека искризирам вечерас јбг. много сам болестан и много ме је ово ухватило, баш ми треба лечење.

15. порзингис и кантер не играју за њујорк, хаха, усрао би их хјустон свакако, овако ће их набити 50 разлике, трпајте на хардавеја јбг изаћи ће у првој четвртини

16. Ubio bih te sad bolesniku

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.