Кладионица

1. Deky bas ga lepo zivis vidim

2. PREDRAZINJO DABOGDA POGINULI JA I TI

3. Buducnost dobanovci-novi pazar 1 kvota 2 DOJAVA

4. Dobanovci
    x-1&2-3
    tr 2:0
    NG
    0-2
    2tm2 2+
    xpp
    1ug 0

5. Odigrati sve utakmice prve lige srbije sad u 13h keceve
    Namazati se bebi uljem po celom telu
    Pustiti ovo
    https://youtu.be/c-3EdZoS47E
    Trljati se po bradajama dok na rezultatima otkucavaju golovi

6. arsenal 2
    roma 2
    napoli 2
    sosijedad 1
    psv 2
    zvezda 2
    valensija gg

7. Kakav penzionerski tiket haha zvezda partizan real barsa svi pobeda i 3+ hmm moze i milan legendarni klub maldini itd ZA 50

8. Psv tm2 0-2 očajno igraju ali dobiće ovim 6 igrača povređeno

9. I jebeno cela liga i dodje kecevi osim dojave mrtve dobanovci penal i crveni za 1-1 i nisu mogli da preguraju drugi

10. Ti ocigledno nisi ispratio kad sam pricao kako je nas 50 gledalo namesten mec i jebalo majku svima?

Naime poznajem moracu, bivseg igraca dobanovaca sada sportskog direktora i 3-4 igraca i rekose nam prosle godine da je dogovoreno da igraju X-1 tacan rez 2:1(1:1) i svi izudaramo 1&3+, gg3+, X-1, 1, 1&gg, ppX, 2+I, Igg...rokali sve dok kladze nisu zatvorile mec

Nikad vise ljudi na tribini, nas 50 zateglo neki na crtu igrali cekamo milione. Epilog gosti poveli u petom minutu dobanovci napadaju sve po p.s.-u al ne mogu da ga uteftere nikako. Subotic sto je sad u vojvodini tri puta izlazi na golmana sam jer ga pustaju dva puta pogadja stativu jednom golmana po sred glave blizi se poluvreme mi im sa tribina jebemo sve krvavo u picku ocemo da udjemo u teren da im noge izlomimo kad rk sutne bek sa 50m golman kao ceni udje ona u gol opa idemo poluvreme 1:1 u kafani pored stadiona da se pobijemo ko placa turu. Pocelo drugo ovi se sklanjaju bukvalno idioti iz dobanovaca ne mogu da daju gol. Traje to do 75-og ode jedan lik da ga ne imenujem do klupe kaze ako ga ne budete dali noge cu da vam izlomim svima, moraca odluci da udje on posto je sportski direktor/igrac bio i udje on kao on ce ga dati. Prste precke, stative, dzokanje spicem preko gola kad penal opaaaa ajmo 89-i moraca pao kao da su ga mitraljezom sasekli nemci uzima loptu da izvede penal golman pokaze levo valjda misleci da ce da ode levo a ovaj ga razumeo da sutne levo i golman bukvalno trci kao da pobegne i pogadja ga lopta u ledja. Sudija ispizdi sto ga jebu produzi utakmicu za minut posle 30 sekundi svira kraj bio jos jedan sut kao sa skoro pola golman stoji ko tele lopta ode pored gola nevera jebena sreca pa prvo poluvreme povadilo stvar delimicno inace mislim da bi ih podavili tu na sred terena ko zeceve

11. AJOJ MAJKO MOJA IZIJEMA PREGAZIO NEKI COVEK KOLIMA

12. DAČIJOM GA PREGAZIO PU JEBEM TI ŽIVOT OVAKAV BEDAN

13. Hahaha kakva prica sve ti jebem

14. Ps nešto se ne sećam da si delio tu dojavu sa nama...

15. Pa zatvoreno bilo posle pola sata. A mozda je bilo i preprosle godine jebe me vremenska orijentacija jako

16. Pisao je vec ovo Pseto. Ono sto sam hteo da kazem jeste da ce nas jebati Venger sigurno. Svi igrali na Arsenal, znaci duvamo..

17. Odlicna prica,poucna pre svega

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.