Кладионица

1. Neće Bristol da ulegne nm šanse kolje im grabovo jebem

2. Polejevaj mare ahahha

3. Kakva tužna priča ovo za Triforsa, dršse druže, biće bolje

4. Hvala čempionšip ušo za neku siću tri ipo iljade sad čekam lfc 4+na pl tiketu

5. Dajte neki nba neke igrace nesto

6. Nikolas.
    Indijana 103.5 +
    Novicki 12.5 -
    Milvoki H1 6.5
    Oldridž 21.5 +
    Finiks - Memfis 207.5 -

Ја мсм Блек ово је од скоро ХД

7. Bravo liverpule bravo Bogovi fudbala povlačiim svaki put kad sam reko da su najluzerskiji fudbalski klub ikad igde. Drugi ušo danas to ja zovem solidnim boksing dejom.

8. jebem li ti vadjo boga ja

9. jebem li to boga u picku katolickog

10. Oni nisu pobedili ili izgubili manje od 3 gola razlike jedno dvadesetak utakmica

11. Napad im jebe mame šampionski nema tu šta ali odbrana i golman bože pomozi u rangu čorlijeve. Jedino mrtvi svonsi ne može da im zavalja ali boli me kurac nisam igro gg.

12. jebem ti oca u picku fadjo

13. ko je musliman ja sam

14. PICKICR MRTVR IZ MOCARTE PA ZAR MENI OVO DA URADITE JEBENO 3 IGRACA PODIGNU JEBENU GRANICU PRI UPLATI MRTVOJ I JOS KAZE DA LI ZELITE PO PROMENJENIM LVOTAMA A NE GRANICAMA MRTVIM A JA ZNAM ZABJADAC PA REFRESHUJEM APK DA CIDIM STA JE PORMENJENO A ONO ISTO REKO MAJKU VAM JEBEM I UPLATIM I 3 IGEACA JEBENA ODBTOGA KLJUCNO LOPEZ I JORDAN NA 12.5 POMERE PA DRVIMA JE TAJBJEDAN POEJBS VE MAMU VAM JEBEM BRE IZGOREO SAM

15. Relax, matori. Just be cool. Peace

16. aipak ro sam ti ja reko za jordana

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.