Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
preodlican tiket najozb dolazi ovo
Dolazi kurac, kad sam alava svinja pa guram neki najmanji hendikep na favorita da pojačam kvotu
E jbg bas bo finiksa haha al ih nadjes aleksandreee
3 igraca koja sam hteo prelagano dosli al ne da meni djavo mira i jbg na kraju i dodje sistem 8do10 al lilard nije igrao pa sam dobio soma i po jebenih, hood minut pred kraj probije, a bosancina je i los pik bio realno al aj ga sad jebi
bez 500k ove godine nista nisam uradio
dinara?
da
Udrite dok valjaju granice
https://i.imgur.com/tBJTjSJ.png
Oce mirotica da trejduju izgleda a i nesto je bolestan najvrvtnije nece nastupiti trpajte na markanena
Nije da oni hoće da ga trejduju nego je on odavno tražio trejd, ali moći će tek najranije 15. januara
Kao dosadilo mu da se BORI da treninzima
Posle nekih od tih treninga je bio kao SLOMLJEN
A nije baš da će taj trejd učiniti neki veliki POTRES u klubu, ne treba ti nešto mnogo MOZGA da bi to video
...
On je uložio veliki naPOR da poTISne ono što se desilo, ali je izgleda u ovom slučaju, što se kaže UDARIO tuk na luk, situacija se nije sMIRila, pa će ipak morati OTIĆ iz klubA
Nije ovo mnogo DEBILNO
Haha mozda i jeste ali se ja stvarno smijem
Asvel 1 i 151.5 +
Roberson 14.5 +
Vilbekin 16.5 +
Kjurik 12.5 +
Buker 11.5 +
http://www.espn.com/nba/story/_/id/21913719/nba-schedule-alert-20-games-tired-teams-lose-january
Oni porazi zbog rasporeda, večeras je Dalas protiv Šarlota u najnepovoljnijoj poziciji, računajući sve mečeve cele sezone
1.4 kvota na sarlot predlazem jos real 1 i psg 2
Kapirm da mogu da se vezu sarlot i minus na dirka legendu jer:
-ima 800 godina i na njega najvise utice ovo sa premorom
-ako se odlepi sarlot dirk prvi izlazi da se ladi